Prati nas

Taylor Swift se u novom albumu zaklela da nikada neće oprostiti Kim Kardashian i Kanye Westu

Vesti

Taylor Swift se u novom albumu zaklela da nikada neće oprostiti Kim Kardashian i Kanye Westu

Trenutak koji smo svi čekali je konačno stigao. Novi album Taylor Swift je zvanično izašao, a fanovi već satima preslušavaju pesme kako bi odgonetnuli kome su posvećene. Ipak, sasvim je sigurno da je pesma This Is Why We Can’t Have Nice Things, njena finalna reč o drami sa poznatim parom Kim Kardashian i Kanye Westa.

I dok je pesma Look What You Made Me Do posvećena svim Taylorinim neprijateljima koji su odgovorni za njenu lošu reputaciju, pesma This is Why We Can’t Have Nice Things je striktno diss traka za poznati par, u kojoj otvoreno peva o svađi koja se zahuhtala 2016. godine. Pevačica je otkrila da je to bila njena najbolja godina, sve dok joj Kimye nije ‘’uništio paradu’’. Ipak, najveću pažnju je izazvala druga strofa.

‘’Bilo je lepo sto smo ponovo bili prijatelji. Dala sam ti drugu šansu. Ali ti si me zabo u leđa dok si se rukovao sa mnom i tu je nastao problem. Prijatelji ne pokušavaju da te pređu, da te pozovu na telefon i manipulišu’’, peva Taylor Swift.


Ona je u pesmi istakla i da nije samo ona u lošim odnosima sa slavnim reperom, već i da se sa njim posvađao i njegov nekada nqjbolji prijatelj Jay Z, u stihu: ‘’Ja nisam jedini prijatelj koji si izgubio. Eh samo da nisi tako pokvaren’’.

Na kraju Tay se zaklela da nikada neće oprostiti slavnom paru kada je otpevala: ‘’Ovo je za tebe, jer je lepo oprostiti. To ne mogu ni da kažem sa ozbiljnim licem’’.

Da li ste poslušali novi album Taylor Swift?

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top