Prati nas

Terraneo festival počinje za nedelju dana!

Vesti

Terraneo festival počinje za nedelju dana!

Nedelju dana pre početka ovogodišnjeg Terraneo festivala, iz Šibenika stiže nekoliko novina!

Za lakše snalaženje na festivalskom prostoru objavljena je mapa lokacije održavanja festivala, a odnedavno je moguće preuzeti Android i iPhone aplikaciju Terraneo in your pocket.

Aplikacija Terraneo in your pocket svim Android i iPhone korisnicima omogućuje pregled svih onih sadržaje koji se već nalaze na službenoj internet stranici Terraneo festivala, a moguće je posebno označiti omiljene izvođače i tako osigurati pravovremenu informisanost o njihovim aktivnostima na festivalu. Posebno iznenađenje u aplikaciji je kamera sa posebnim Terraneo okvirom i nekoliko pravih letnjih filtera.

A za lakše snalaženje na festivalskom prostoru iz organizacije Terraneo festivala stiže pregledna mapa sa ucrtanim zonama, važnim punktovima i festivalskim binama. Imaćete dovoljno vremena da upoznate mesto koje će u toku sledeće nedelje postati vaš privremeni muzički dom. Mapu možete preuzeti na ovom linku.

Lep provod želimo!!! :)

————————————–

Terraneo 2012. festival se održava od 7. do 10. avgusta 2012. godine u Šibeniku, Hrvatska. Napuštena kasarna nedaleko od centra Šibenika biće mesto na kojem će ove godine nastupiti neka od najvećih imena internacionalne muzičke scene, među kojima i The Roots, The xx, The Ting Tings, Friendly Fires, Groove Armada, Thievery Corporation i mnogi drugi.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top