Prati nas

Tijana Ajfon o Dačićevom ‘ponosu’! Političar odgovara: Koga zanima nek proveri!

Bizarno

Tijana Ajfon o Dačićevom ‘ponosu’! Političar odgovara: Koga zanima nek proveri!

Hteli ste rijaliti? Evo vam rijaliti! (foto: Facebook)

Hteli ste rijaliti? Evo vam rijaliti! (foto: Facebook)

Miki Ðuričić šokirao je sve učesnike rijalitija Parovi i sve gledaoce, kada je u prenosu uživo izjavio da mu se Tijana Ajfon poverila kako je imala intimne odnose sa liderom SPS-a i šefom diplomatije Ivicom Dačićem!

“Rekla si da Dačić ima k…c kao palac i da si se s njim je…la. Hoćete rijaliti, evo vam rijaliti, doveli k*rvu da mene je.u! E hoćete k…c!“, rekao je u dahu Ðuričić.

Ivica Dačić je juče za Kurir prokomentarisao Ðuričićeve tvrdnje, zaključivši da je reč o dnu dna srpskog društva.

“Morbidno je i sramotno da, u vreme dok držim posmrtne govore i idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svako bez posledica može da izgovori. Iako su mi se izvinili, to je dno dna srpskog društva. Ne pada mi na pamet da se time bavim, a koga to sve interesuje, može i lično da proveri”,  izjavio je Dačić.

Miki  je dodao da Tijana tvrdi i da je imala odnose i sa srpskim predsednikom, kao i da joj je njegovo obezbeđenje slomilo nogu.

“Pozivam državnog tužioca da ispita Tijanu Ajfon, koja je sve to pričala. Tijana je to pričala ukućanima, pozivam državnog tužioca da ispita prostitutku. Lično je to Tijana pričala, nisam ja izmislio, imam svedoka. Tijana se služi lažima, a ja samo istinom, ja imam m*da da to kažem“, rekao je Ðuričić.


Tijana je pokušavala da se odbrani, ali Miki je odbio da stane i direktno se s njom suočio, posle čega je napustio prostoriju.

Kada se smirio, Miki se svima pomenutima izvinio i objasnio da je sve to rekao u afektu jer je Tijana vređala njegovu devojku Anđelu.

“Ne želim da moje reči ružno utiču na javno mnjenje, jer ovo je moja glupost, iz afekta sam rekao svašta. Pošto je Tijana izmislila neke laži o Anđeli, osvetio sam joj se na konto članaka u kojima su je povezivali s raznim ljudima. Da bih je povredio, rekao sam totalnu glupost pominjući neke ljude koji nemaju veze s s njom. Pošto je ona lagala o Anđeli, ja sam slagao i pomenuo neke ljude.

Niti imam pojma s kim je ona niti šta je. Lupio sam prvu dvojicu političara koja su mi pala da pamet i koji su mi nekad u prošlosti možda bili antipatični. Izvinjavam se tim ljudima. To je ružno s moje strane, izmislio sam. Priznajem, nek me ljudi osude zbog toga”,  rekao je Miki.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top