Connect with us

Tijana Dapčević i Miki Damjanović u predstavi ‘Pukla bruka’
Vesti

Tijana Dapčević i Miki Damjanović u predstavi ‘Pukla bruka’

Pozorišni debi Tijane Dapčević koji mnogi nestrpljivo iščekuju, večeras će imati svoju pretpremijeru – predstava Pukla bruka‚ u kojoj je pevačica po prvi put stala na pozorišnu scenu, uz glumca Miodraga Mikija Damjanovića izvodi se večeras na Večernjoj sceni pozorišta Boško Buha.

Tekst je pisao Dušan Janković, koji kaže da je ovo komedija o jednom neobičnom braku. “Naši glavni junaci, Aco i Bosa,rastrzani između malograđanskog koncepta života i težnje da žive život kako žele – pronalaze modus koji odgovara njihovoj situaciji. Na tragu novog života, naši junaci podstiču nas da razmišljamo o instituciji braka, iskrenosti, društvenim konstruktima i komunikaciji u zajednici,” kaže Janković.

Rediteljka ove komedije, Milica Kralj, kaže da je uživala tokom stvaranje predstave, iako se na početku pomalo bojala. “Melodrama. Pisac prisutan na probama, prati glumce i spremno dopisuje ili briše. Tijana i Miki, oboje glumci, s’ radošću i nestrpljenjem, čitaju svoje replike. Radost? To je ono za čim tragam. Radost – to je ono što nam je svima preko potrebno. Radost – to je ono što osećam na probama komada ’Pukla bruka'”

P.Ž./Tračara

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. lidija

    23/04/2013 at 3:12 pm

    PREJAKO !!!
    TAJ POGLED I KEZENJE SAMO MOZE DA IMA TIJANA DAPCEVIC :D
    A i dobra im je tema :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top