Prati nas

Tijana Dapčević promovisala novi album „Muzika“

Vesti

Tijana Dapčević promovisala novi album „Muzika“

Nakon diskografske pauze Tijana Dapčević se na velika vrata vraća na pop scenu. I to sa ni manje, ni više nego 15 pesama. Doduše, 10 novih i 5 već dobro poznatih publici. Svoje četvrto diskografsko čedo, pevačica je simbolično nazvala „Muzika“.

Romana Panić, Ivana Selakov, bračni par Kojić, Seka Aleksić sa dečkom Veljkom, Vlada Divac sa suprugom, Kiki Lesandrić, Mlađan Dinkić, Ana Štajdohar, Marija Šerifović, Suzana Mančić, samo su neke od javnih ličnosti koje su svojim prisustvom podržale Tijanu. U nastavku, pročitajte intervju sa Tijanom Dapčević.

„Autori su manje-više isti, Dragan Brajović Braja, Darko Dimitrov, Srđan Mobi,  s tim što imamo pojačanje: Kiki Lesandrić, Mlađan Dinkić, Antonija Šola, Miro Buljan, Zoran Simić Kamba“, započinje Tijana intervju za Tračara.com.

S obzirom da se aktuelni ministar ekonimije, Mlađan Dinkić, potpisuje kao jedan od autora, da li možda razmišljaš da uđeš u politiku?

Nikako. Do skoro nisam znala da se čovek bavi politikom. Onda sam ga videla na televiziji i pomislila „Šta ovaj čovek radi na televiziji?!“. Rekli su mi da je on ministar ekonomije, zaista nisam imala pojma, poznajem ga totalno iz neke muzičke priče.

Kako će dalje teći promotivne aktivnosti oko novog materijala?

Kreću promotivni nastupi u Sarajevu, Podgorici, Skoplju, Novom Sadu, pa veliki koncert u Beogradu krajem godine, koji će biti u Expo centru.

Dosta kolega se odazvalo tvom pozivu. Koji je najlepši trenutak ove promocije?

Definitivno je to trenutak kada su mi moji fanovi uručili poklon. To su ovekovečeni događaji u vidu slika, od pre tri godine, pa do danas, odnosno od trenutka kada sam počela da radim ovaj album. Znali su tačno šta da stave u taj kolaž. Ima fotografija mog sina Vuka, supruga Milana, fanova. Ostavili su me bez daha i zato im se zahvaljujem puno!

Autor: Faris Yuma

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. Ann

  09/06/2010 at 12:58 pm

  Pa gde je slika Seke Aleksic?

 2. gaga 12

  09/06/2010 at 8:19 pm

  odvratna je.

 3. Ivan

  10/06/2010 at 2:13 am

  Au tek će sad da nas smori, ionako od kad je izbacila pesmu i spot za “Gool” ne skida se sa TV-a :S
  Gde je Sekina fotka?
  Btw, Suzana izgleda FENOMENALNO!

 4. YoMa

  10/06/2010 at 6:17 pm

  ova tijana sto je starija to je odvratnija, a i njene pesme, kao da radi muziku za neke retarde, znaci stvarno, ne kapiram ko to moze da slusa, uzas promiskuiteta…

 5. milos

  10/06/2010 at 7:45 pm

  Tipican primer pacenice sa viskom muskih hormona.

 6. Sandra

  10/06/2010 at 9:22 pm

  Koga briga za nju….

 7. Lena

  22/06/2010 at 10:00 am

  Ako vec nemate pametnija posla nego da komentarisete nesto sto vam se ne svidja…poslusajte pesme sa novog albuma koje su muzicki savrseno uradjene(zato se album i zove ‘Muzika’) koje ne mogu da isplivaju upravo zbog Seke, Granda i te ekipe! :)

 8. Pingback: Kaja oplela po Tijani Dapčević

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top