Prati nas

Tijana Dapčević promovisala novi spot

Događaj

Tijana Dapčević promovisala novi spot

Pop pevačica Tijana Dapčević promovisala je spot za baladu Suze od pepela u prelepom ambijentu splava Gabiano.

Tijana je prvo izvela uživo numeru koju je na najbolji mogući način ekranizovala u šta su se brojne zvanice na promociji i uverile. Uz penušava vina i sjajnu muziku žurka koju je Tijana organizovala povodom novog spota potrajala je do ranih jutarnjih časova.

Boško Jakovljević

Leontina

Voditelj Boško Jakovljević došao je u društvu pevačice Leontine Vukomanović. Glumac Miki Damjanović je uživao u Tijaninom nastupu i nije štedeo komplimente za spot u čijem snimanju je i učestvovao, a koji je u celosti video tek na sam dan promocije.

Miki Damjanović

Igor Lazić je došao u društvu devojke kao i proslavljeni bivši fudbaler Nenad Jestrović koji je sa lepšom polovinom Mirjanom Radmilović uživao u šampanjcu i ukusnim kanapeima.

Niggor

Aleksa Jelić

Tijana Dapčević

P.Ž./Tračara6 komentara

6 Comments

 1. Mladen

  05/11/2013 at 1:40 pm

  Meni je baš dobar spot.

 2. POKER

  05/11/2013 at 2:28 pm

  uvek mi je bila simpaticna Tijana sa stosnim pesmama ,ali drago mi je sto je svojim izgledomi nastupom zapanjila ,u pozitivnom smislu i demantovala one koji su osporavali njenu zenstvenost sudeci po medijskoj slici.EKSRA JE .

 3. POKER

  05/11/2013 at 2:31 pm

  aDMINISTRATORE ,SLADIS LI SE JER NEPRESTANO DEMANTUJEM SEBE ,POTVRDUJUCI DA NE USPEVAM KRITIKUJUCI NAJNIZI VID BANALNOSTI U MEDIJIMA A PROVODECI I KOMENTARISUCI NAJVISE BAS U OVIM RUBRIKAMA ALI…………..DUGA JE TO PRICA,DRUGI PUT CEMO O TOME.

 4. POKER

  05/11/2013 at 2:32 pm

  a SAM NAPISALA VELIKO,ADMINISTRATORE!

 5. POKER

  05/11/2013 at 2:33 pm

  HVALA!

 6. Sunny

  05/11/2013 at 8:52 pm

  Meni je ovo tuzno.Zasto ovo radi sebi?
  Ona mora da shavtai da bez obzira koliko da smrsa nema drzanje i gracioznist za zenstvenu garderobu.Kao velika plavokasa Marija.Samo Mariju volim da slusam nju ne.
  Spot sam prekinula a komentar isti kao za ostale.Jadno i jeftino.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top