Prati nas

Tijana Dapčević: Snimanje spota ‘Suze od pepela’

Vesti

Tijana Dapčević: Snimanje spota ‘Suze od pepela’

U jednom popularnom beogradskom klubu ovih dana je nastavljeno snimanje spota za novi singl Tijane Dapčević pod nazivom Suze od pepela.

U saradnji sa modnom kucom Must Have Dizajn, modne kreatorke Ane Stojanović, Tijana je blistala u izazovnoj žuto-crnoj korset haljini, dok je na momente možemo videti i u romantičnom izdanju.

Vizuelizacija ovog spota pratiće atmosferu pesme, koju gradi melanholična, nostalgična melodija. Ideja je da se filmskim jezikom ispriča priča o nepristajanju na površnost u emotivnom odnosu.

“Nakon odmora u Grčkoj napunila sam baterije i došla spremna da odgovorim na izazov zahtevnoj ekipi koja učestvuje u stvaranju ovog spota. Očekujem da se publici dopadne nešto drugačije od mene i da će se mnogi pronaći u pesmi koja je na mene ostavila snažan utisak. Nakon spota, očekuju me nastupi i promocija te se radujem radnim letnjim danima” izjavila je Tijana Dapčević.

Glavnu mušku ulogu u spotu tumači mladi glumac Miki Damjanović sa kojim Tijana deli i pozorišnu scenu, u predstavi Pukla bruka.

Ono što je takođe interesantno za ovu numeru, jeste profesija autora teksta i muzike, koji je zapravo neurolog. Aleksandar Delić je porodični prijatelj porodice Dapčević koji je neovisno od svog zanimanja, vrsni poznavalac muzike.

Redakcije Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. L23

    20/07/2013 at 3:35 pm

    Super, ima dobar glas i pesme. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top