Prati nas

Tijana o Eurosongu: Pesma je najbitnija!

Vesti

Tijana o Eurosongu: Pesma je najbitnija!

Ovog petka, od 7 do 10 gost u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova, Naxi radija biće Tijana Dapčević, najpopularniji izvozni proizvod Makedonije kod nas.

Nedavno je objavljena vest da će Tijana predstavljati Makedoniju na Eurosongu naredne godine u Danskoj a ona kaže da joj to neće biti samo „lepa stavka u CV-u“ jer je čast predstavljati svoju zemlju.

„Pozvali su me i saopštili da ću ja pevati za Makedoniju na Evroviziji. Dali su mi potpuno odrešene ruke i to je za mene velika odgovornost. Preda mnom je veliki zadatak; sve moguće i nemoguće autore sam stavila na tender i ko bude imao bolju pesmu-taj je pobedio i ide sa mnom u Kopenhagen. Ja tvrdim da je pesma najbitnija, sve ostalo je periferno: i taj marketing i PR… Kad imaš dobru pesmu, kada pesmu razume i beba od sedam meseci i čovek od 77 godina, onda imaš keca u rukavu“, priča Tijana .

S obzirom da je Tijanina mlađa sestra Tamara već predstavljala Makedoniju na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi, ona joj je glavni savetnik a dobrodošli su joj i saveti njene drage prijateljice Kaliopi.

Redakcija Tracara.com

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Danny :)

    23/11/2013 at 10:25 am

    Nisam znao da je Tijana Makedonka, ali joj u svakom slučaju želim sve najlepše na Eurosongu i navijaću za nju. :))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top