Prati nas

Tina Turner se odrekla američkog državljanstva!

Šokantno

Tina Turner se odrekla američkog državljanstva!

U osmoj deceniji života odrekla se američkog državljanstva

 

Vremeša američka zvezda Tina Turner, koja već skoro 20 godina živi u Švajcarskoj, odrekla se američkog državljanstva!

Washington post piše da je pevačica u ambasadi SAD u Bernu u oktobru potpisala izjavu kojom se odriče američkog državljanstva. 73-ogodišnja Tina zaklela se na večnu ljubav 17 godina mlađem nemačkom producentu Ervin Bahu u julu ovo godine. Muzička zvezda već tri meseca ima švajcarsko državljanstvo.

Američki mediji pišu da se Tina državljanstva odrekla iz ekonomskih razloga, budući da je SAD jedna od retkih zemalja koje od svojih državljana koji imaju stalno boravište u inostranstvu traži da plaćaju porez na prihod.

Redakcija Tracara.com


Loading...
10 komentara

10 Comments

 1. Jovan

  14. 11. 2013. at 10:09

  Pametno. Sta sve bake nece uraditi za ljubav… :D

 2. POKER

  14. 11. 2013. at 16:02

  kako je lepo odreci se drzavljanstva u sedamdesetim godinama zarad zajednistva sa jednim dozivotnim muskarcem.to je bio san mnogih devojaka i sada se dive divnoj Tini Tarner koja je bila uvek primer urodjene vitalnosti,pokreta muzikalnosti a sada i primer velikodusnosti posebno za nas male koji smo se divili njenoj egzoticnosti koja je uvek bila presudna,odraz i izraz zivota.i na sceni a sada vidimo i van scene.zena je uvek i najvise zena.

 3. POKER

  14. 11. 2013. at 16:03

  kako je lepo odreci se drzavljanstva u sedamdesetim godinama zarad zajednistva sa jednim dozivotnim muskarcem.to je bio san mnogih devojaka i sada se dive divnoj Tini Tarner koja je bila uvek primer urodjene vitalnosti,pokreta muzikalnosti a sada i primer velikodusnosti posebno za nas male koji smo se divili njenoj egzoticnosti koja je uvek bila presudna,odraz i izraz zivota.i na sceni a sada vidimo i van scene.zena je uvek i najvise zena.zeljna,ceznjiva ,pohotna,nenadmasna prava zena.

 4. POKER

  14. 11. 2013. at 16:04

  kada se nadje u zagrljaju pravog preduzimljivog,muzevnog muskarca.jer muskarac je pre svega najvise muskarac,

 5. POKER

  14. 11. 2013. at 16:06

  kada se nadje u zagrljaju pravog preduzimljivog,muzevnog muskarca.jer muskarac je pre svega najvise muskarac,i on daje smer i svojoj polovini jer muskarci su ti koki su od kada je veka i sveta dominirali.

 6. POKER

  14. 11. 2013. at 16:08

  kako je lepo odreci se drzavljanstva u sedamdesetim godinama zarad zajednistva sa jednim dozivotnim muskarcem.to je bio san mnogih devojaka i sada se dive divnoj Tini Tarner koja je bila uvek primer urodjene vitalnosti,pokreta muzikalnosti a sada i primer velikodusnosti posebno za nas male koji smo se divili njenoj egzoticnosti koja je uvek bila presudna,odraz i izraz zivota.i na sceni a sada vidimo i van scene.zena je uvek i najvise zena.zeljna,ceznjiva ,pohotna,nenadmasna prava zena.a i zene potajno vole vodje ma gde ih odveli.kon=me se posreci kao Tini u svetlu buducnost sa covekom koji ce da ceni njenu ljubav .

 7. POKER

  14. 11. 2013. at 16:09

  a ne da se kocka sa prevarantom zivotom,

 8. POKER

  14. 11. 2013. at 16:10

  a ne da se kocka sa prevarantom zivotom,vec da se kocka sa ovcicama kojih je na zalost uvek bilo i bice a sa zenom se samo voli.

 9. POKER

  14. 11. 2013. at 16:11

  obostrano se vole i iskljucuju sve moguce igrice i uzivaju u cari poznih godina i u sreci koja se dogadja.

 10. POKER

  14. 11. 2013. at 16:12

  i zato zelim neopisivu srecu Tini Tarner i zdravlje da sto duze uziva u sreci koju zasluzuje ,jer je ne zasluzuju svi tokom zivota.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top