Connect with us

Tom Cruise pretnjama održava imidž ‘dobrice’
Šokantno

Tom Cruise pretnjama održava imidž ‘dobrice’

Tom pritiscima održava željeni imidž u javnosti!

 

Život i karijera holivudskog glumca Tom Cruisea oduvek intrigiraju svetsku javnost. Ono što najviše fascinira je njegova želja da ga ljudi pamte kao dobricu uprkos propalim brakovima i njegovim aktivizmom u sajentološkoj crkvi, čiji je član.

Ipak, čini se da će Tom sada malo teže uspeti da održi željeni imidž u javnosti, budući da su dokumenti iz sudskog procesa u kome tuži kompaniju Bauer media za 50 miliona dolara procureli u javnost. A sadržaj je ni malo reprezentativan – njegovi advokati zbog članaka objavljenih u časopisima In Touch i Life&Style nisu se libili da prete novinarima i vrše pritiske na njih da ne objave informacije koje bi štetno uticale na glumčevu reputaciju.

Advokati holivudskog glumca često su pretili tužbama novinarima, a najveći broj njih stigao je na adresu novinara i urednika The New Yorkera i The Hollywood Reportera. Juna 2012. Cruiseov advokat Bert Fields poslao je poruku Kim Masters iz Hollywood Reportera, koja je u to vreme pripremala priču o efektu koji bi pogubni članak Vanity Faira o sajentologiji mogao imati na Cruiseovu karijeru.

“Vaša ideja da bi Tom morao napustiti Crkvu da bi spasio karijeru počinje da zvuči kao nešto iz Nemačke 1930-ih, kada je profesionalna karijera čoveku mogla propasti zbog njegovih verskih uverenja. Predobra ste novinarka da biste dopustili da vas vaši osećaji prema sajentologiji, o kojima smo vi i ja davno razgovarali, navedu da naštetite Tomu koji je jako dobar čovek i nije to zaslužio!”, piše u mejlu upućenom pomenutoj novinarki, koja je na kraju objavila članak o navedenoj tematici, ali je veći deo bio više nego reprezentativan za Toma.

Pročitajte još i:  Supermen i Ethan Hunt zajedno u šestom nastavku 'Nemoguće misije'

Još jedan od slučajeva pretnji advokata uključuje Thomas Johna koji je svoje viđenje o razvodu Toma Cruisea i Katie Holmes objavio na HollywoodLife.com.

“Moram od vas zatražiti da pokažete bar malo dostojanstva i prestanete da iznosite lažne informacije o našem klijentu. U protivnom, gospodin Cruise neće se ustručavati podneće tužbu protiv vas”, stoji u mejlu poslatom Thomas Johnu.

Redakcija Tracara.com

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. like.a.dream

  13/11/2013 at 11:16 am

  Meni je ovaj covek oduvek bio ljigav, i neka zlokobna aura lebdi oko njega. Nemam nista protiv njegovih verskih uverenja, i ne osudjujem ga, samo mislim da on nije “cist” ni sam sa sobom, a ni sa drugima, i nesto mi u vezi njega jednostavno ne stima.

 2. Jovan

  13/11/2013 at 11:22 am

  Sektasi. Neka Katie Holmes vodi sto dalje od njega njihovu cerku, sto dalje.

 3. I am... Sasha Fierce!

  13/11/2013 at 4:08 pm

  Ja imam utisak da je on manijak i totalno bolesna licnost u privatnom zivotu…

 4. msm

  13/11/2013 at 5:01 pm

  Ljudi, ne verujte svemu sto procitate.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top