Prati nas

Tom Cruise se udaljio od sajentologije?

Vesti

Tom Cruise se udaljio od sajentologije?

Udaljio se od sajentologije?

Udaljio se od sajentologije?

 

Holivudski glumac Tom Cruise jedan je od najpoznatijih i medijski najeksponiranijih sajentologa. Svojevremeno je 52-ogodišnji glumac dao milion dolara u svrhu propagande sajentologije i prikupljanja što više novih članova, ali prema pisanju američkih tabloida on se u poslednje vreme udaljio od svoje religije.

Naime, sajentološke vođe nedavno su organizovale gala večeru, a pozivnica za istu nije stigla na adresu poznatog glumca zato što se udaljio od kulta. Prijatelji junaka filma Nemoguća misija kažu da je Tom napokon shvatio da mu je sajentologija uništila brak sa Katie Holmes.

Oslobođena posle razvoda: Toples Katie Holmes.

“Vređa me kad me pitate je li Katie morala da štiti Suri od sajentologije. To je moja religija i smatram da je uvredljivo insinuirati da bi trebalo da štitim svoje dete od vere”, rekao je prošle godine Cruise na saslušanju kada je tužio tabloide Life & Style i In Touch jer su pisali da je zapostavio ćerku nakon razvoda.

Tom je tada rekao i da je svestan da je religija bila velika barijera u njegovom braku s Katie, koja ga je ostavila jer se bojala negativnog uticaja kulta na njihovu ćerku.

Redakcija Tracara.com
Foto: Usweekly.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Jessika

    03/08/2014 at 9:40 pm

    Sad ce da predje u pravoslavce!!!

  2. pifi

    04/08/2014 at 7:17 pm

    sektas…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top