Prati nas

Tračara dobila partnera iz Slovenije i širi svoju mrežu sajtova

Hot!

Tračara dobila partnera iz Slovenije i širi svoju mrežu sajtova

Ivanka Rendulić, urednica sajta Tracara.com i Dragana Vukajlović Krstović, vođa projekta

Ivanka Rendulić, urednica sajta Tracara.com i Dragana Vukajlović Krstović, vođa projekta

Posle 6 godina rada kao samostalan projekat, portal Tracara.com je dobio pojačanje u vidu Darka Butine, slovenačkog preduzetnika i stručnjaka u oblasti medija. Darko je postao novi partner Tračare, koji će učestvovati na proširenju mreže sajtova koji će se pre svega obraćati ženama.

Darko Butina, novi partner portala Tracara.com

Darko Butina, novi partner portala Tracara.com

Hvala vam što ste sa nama 6 godina, što preko 30.000 vas svakodnevno čita Tračaru, što ste aktivni na svim našim nalozima na društvenim mrežama, što nam šaljete svoje sugestije koje uvek pročitamo i uvažimo i jedno posebno hvala što smo svih ovih godina ostali vaš omiljeni selebriti portal!

Uskoro vas očekuje potpuno nova redizajnirana Tračara, sa većim brojem tekstova na teme koje ste voleli, specijala koje ste obožavali, kao i novim rubrikama, za koje smo već sigurni da ćete odmah zavoleti. 

Verujemo da ćemo uspeti da vas još više iznenadimo potpuno novim sajtom koji pripremamo za vas, a temu za njega smo izabrali upravo prema vašim interesovanjima koje ste izneli u anketi koja je bila aktuelna na sajtu pre mesec dana.

Ostanite sa vašom Tračarom, čeka vas još puno kvalitetnog i svežeg sadržaja.

X.O.X.O.
Vaša Tračara

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. ql

  09/10/2014 at 1:23 am

  Super evo ja sam npr iz slo :P samo se nadam da ne za***ete moj omiljeni sajt sa sa nekim novim sorajama stanijama orlovima orovima ili sta vec. Ionako jih previse forsirate

 2. Pitalica

  09/10/2014 at 1:28 am

  Želim vam da budete više profesionalni, edukativni, da poštujete etički kodeks i sugestije posjetilaca vašeg sajta i da budete mnogo manje pristrasni (konkretno mislim na preveliku pristrasnost prema folkerki Kreketuši). Svako dobro!

 3. Micka

  09/10/2014 at 2:04 pm

  Čestitam redakciji Tračare. Vi ste najbolji portal o pozantima u regionu stalno vas čitam! <3 Puno sreće!

 4. Irena

  09/10/2014 at 6:53 pm

  Mogao bi da se uvede i neki mali odeljak sa novostima iz sveta tipa nauke, kulinarstva, roditeljstva, putovanja. onako nesto sve u jednom a slatko <3

 5. Trish

  09/10/2014 at 8:03 pm

  Čestitam Tračaro! Svakodnevno posjećujem tvoj sajt i volim ga čitati. Ali ja sam osoba koja mrzi promene. Nema veze, svi ćemo se navići s vremenom na novu Tračaru, i verujem da će biti bolja nego sad!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top