Prati nas

Tračara i Akciomat.rs vas vode u Budimpeštu za Novu godinu!

Vesti

Tračara i Akciomat.rs vas vode u Budimpeštu za Novu godinu!

Nova godina u Budimpešti

Ako još uvek niste odlučili gde ćete za doček 2013. godine, a imate puno energije i želite da dočekate Novu godinu van zemlje onda obratite pažnju! :)

Vaša Tračara i Akciomat.rs, sajt grupne kupovine koji korisnicima nudi usluge, proizvode ili putovanja po veoma niskim cenama, su pripremili za vas jedno slatko putovanje.

Kao poklon za Novu godinu, Akciomat.rs i Tračara su pripremili za vas novogodišnje putovanje u Budimpeštu. Od 30.12. do 1.1. uživajte u sjajnoj atmosferi praznične noći u jednom od najlepših gradova Evrope. Putovanje za dve osobe u Budimpeštu, i to za najluđu noć je šansa koju ne smete propustiti.

Sve što je potrebno kako biste bili uključeni u igru, jeste da otvorite stranicu Akciomat.rs koristeći sledeći link i da se registrujete  koristeći navedeni formular. Na taj način, prijavili ste se kao učesnik naše nagradne igre. Uz to obavezno je da učestvujete u kvizu na kraju ovog teksta, i da se prijavite sa imenom koje ste koristili za prijavu na Akciomat.rs.

***************************************************

Evo kako izgleda nagradno putovanje…

1.Dan-Beograd 30.12.2012.
Polazak iz Beograda u 23.00 časa sa parkinga ispred hotela Kontinentala. Noćna vožnja uz kraće pauze za odmor.

2.Dan-Budimpešta 31.12.2012.
Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šetnju, šoping … Fakultativni obilazak Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Panoramsko  razgledanje grada (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Pariska robna kuća, Novi Budim-Ribarske kule, crkva Svetog Mateje, Citadela na brdu Gelet, Kraljev dvorac). Slobodno vreme u  gradu. Fakultativni doček Nove godine na trgu, brodu, čardi…
Polazak za Beograd ok 02.00 h posle ponoći.

3. Dan-Beograd 01.01.2013.
Dolazak na mesto polaska u jutarnjim satima

Na ovom linku možete pronaći sve potrebne informacije o navedenom putovanju.

*************************************************

Prijavite se na sajtu Akciomata, rešite naš kviz, kao što smo već objasnili, i to što pre, jer onaj ko bude najbrži je pobednik. Mi vam želimo sreću!

 

Nagradna igra traje do 28. decembra, kada ćemo proglasti dobitnika putovanja!

Doček 2013. godine u Budimpešti

UPDATE: Dobitnica putovanja je Anđela Milovanović. Čestitamo! :)

Na portalu Akciomat.rs su predstavljene ponude sa popustima raznih ponuđača iz svih oblasti poslovanja kao što su – restorani, kozmetički saloni, kursevi jezika, sportska dešavanja, bioskopi, pozorišta i mnogo drugih atraktivnih usluga i proizvoda. Sajt korisnicima omogućava jednostavan pregled aktivnih ponuda i nudi nekoliko načina plaćanja pri kupovini.

Korisnicima Akciomata se, pored redovnih ponuda na popustima, nude razni načini za osvajanje besplatnih Akciomat bodova koje potom mogu iskoristiti pri uplati svojih kupona. Točak sreće je najjednostavniji način da svakodnevno osvojite besplatne Akciomat bodove i uživate u kupovini na portalu.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. biatch

  24/12/2012 at 5:12 pm

  Tračaro, da li nagradna igra važi samo za one iz Srbije? :)

 2. Tračara

  25/12/2012 at 11:07 am

  @Biatch,

  Nije bitno odakle ste, ali ono sto je bitno je da se krece iz Beograda.

  Pozdrav

 3. Annya

  25/12/2012 at 8:41 pm

  Uf, stvarno bih volela da idem ali dođem rano ujutro, ceo dan obilazim Budimpeštu i na kraju da ostanem budna do ponoći i još od 2 da se klackam nazad. Da nije možda malo pretrpano?

 4. bassman

  26/12/2012 at 10:48 am

  Da ne vodite mozda kao sto ste prosle godine u Veneciju? Neka, hvala Vam puno ;)

 5. Tračara

  26/12/2012 at 5:05 pm

  @Bassman,

  Nije nam jasan ovaj komentar, kao i prošle godine, i ove će dobitnik/ca nagradnog putovanja dobiti direktan kontakt sa organizatorom puta kako bi se dogovorili oko svih detalja. Tračara je posrednik samo, ali je sve bilo regularno, koliko mi znamo.

  Pozdrav

 6. :)

  30/12/2012 at 1:28 pm

  Tračaro,kada će biti poznat pobjednik ?

 7. mb011

  30/12/2012 at 6:54 pm

  sramota, kakva navlakusa da se ljudi registruju na onom sajtu za kupovinu! bruka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top