Tračara predstavlja infografik o Svratištu

Objavljeno: 20.05. 17:53

Klik na sliku za ceo infografik!

Poslednjih meseci dosta se spekulisalo šta će se desiti sa Svratištem u Krfskoj ulici u Beogradu, koje godinama unazad pomaže deci koja žive i rade na ulici. Problemi sa finansiranjem u više navrata učinili su da opstanak Svratišta i stotine dece  zavisi samo od dobre volje građana i njihovih donacija i doprinosa kompanija.

Ipak, sada se situacija čini mnogo boljom, a Centar za integraciju mladih koji se još od 2007. godine bavi decom sa ulice kroz projekat Svratište najavljuje da će ove godine zajedno sa gradskom vladom pronaći način za dugoročno finanasiranje i funkcionisanje Svratišta.

U saradnji sa CIM-om napravili smo ovaj infografik kako bismo pokazali na koji način funkcioniše Svratište, kako se finansira, koliko je pomoć građana, kompanija i države neophodna kako bi život dece sa ulice o kojima se brine Svratište funkcionisao koliko toliko normalno.

Pomozite kako možete, podelite sa prijateljima, a deca Svratišta vam šalju jedno veliko HVALA! <3

 
Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

adreana-cekic
Hot or not

Andreana Čekić drastično promenila boju kose

Pevačica Adreana Čekić je poslednjih meseci drastično menjala svoju frizuru i boju kose, a njena najnovija promena iznenadila je mnoge.