Prati nas

TRAGEDIJA: 19 poginulih na koncertu Ariane Grande

Hot!

TRAGEDIJA: 19 poginulih na koncertu Ariane Grande

(foto: Instagram/arianagrande)

(foto: Instagram/arianagrande)

Sinoćni koncert Ariane Grande u Mančesteru se iz ostvarenja životnog sna 20.000 posetilaca pretvorio u noćnu moru nakon što se začula eksplozija u Manchester Areni.

Koncert je prekinut i ubrzo je počeo pravi stampedo onih koji su pokušavali da što pre napuste mesto na kom je, prema najnovijim izveštajima, najverovatnije bombaš samoubica izveo napad u kom je poginulo 19 ljudi, a teško povređeno je još najmanje 50, uglavnom dece i tinejdžera. Bomba je aktivirana odmah ispred Arene od strane nepoznatog počinioca i smatra se terorističkim napadom.

“Videla sam barem 30 krvavih ljudi na podu, čoveka koji nosi beživotno telo svoje supruge, telefone, torbe i cipele na sve strane, majke koje u suzama traže svoju decu po Areni i oko nje”, izjavila je jedna od prisutnih.

Na sreću, sama pevačica i niko iz njenog tima nije povređen. Njenu poruku fanovima nakon koncerta možete pročitati OVDE.1 komentar

1 komentar

  1. Sunny

    23/05/2017 at 12:42 pm

    Strašno. Strašno što sad nemaju ni znanja ni načina da spreče ovo. Nije bio sam naravno. Uneti toliko siće i željeza u kesicama znam da je nemoguće. Užasnuta sam i tornadom slavlja na mrežama zbog smrti dece. I ove i nigerijske i sve one koje stradaju daleko od očiju medija. Ne samo od islamista i zapadnih zemalja i vladara nego i od različitih diktatura širom sveta. Molim se za svu decu sveta i za ove nesretne porodice u Mančesteru :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top