Prati nas

Transformacija: Bebi Dol u normalnom izdanju!

Foto

Transformacija: Bebi Dol u normalnom izdanju!

Kao sav normalan svet (foto: Pink)

Kao sav normalan svet (foto: Pink)

Pevačica Bebi Dol osvojila je staru Jugoslaviju svojim neobičnim glasom i pesmama davnih osamdesetih, ali ju je mlađa publika upoznala kroz reality show Farma i potonjim gostovanjima po televizijama.

Bebi je oduvek imala specifičan stil – nosila je šarene komade, puno narukvica i ogrlica, ali izgleda da je to sada sve iza nje: u emisiji Magazin IN, gde je juče gostovala, pevačica se pojavila u svedenom izdanju i normalne frizure.

Bebi se udala u tajnosti (foto: Pink)

Bebi se udala u tajnosti (foto: Pink)

Ona se pre nekoliko meseci tajno udala u 52. godini a voditeljki Sanji Marinković otkrila je da je čekala jer nije želela da se razvodi.

“Pre dve godine upoznala sam svog sadašnjeg muža, on je pisac. Jedno vreme nismo imali kontakt, ali zapamtila sam ga. Kada smo se napokon čuli rekao mi je da mu je to bilo najdužih mesec dana čekanja,” otkrila je ona.

Ovako je izgledala na Farmi (foto: press)

Ovako je izgledala na Farmi (foto: press)


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. bassman

  14/12/2014 at 10:33 am

  Posle farme sam strahovao da ovo krhko stvorenje ne umre i bude pronadjeno u stanu, kao i sve neshvacene umetnicke duse koje lako prelaze granicu sa nedozvoljenim supstancama, ali sad mi je lakse, jer vidim da j ena dobrom putu i da ce se izvuci.

 2. Lungo mare

  14/12/2014 at 6:39 pm

  Baš mi je drago ……nejiskrenije drago.
  Bebi je veliki umjetnik i želim joj svu sreću ovoga svijeta!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top