Connect with us

Travolta (ni)je bio sa maserom!
Bizarno

Travolta (ni)je bio sa maserom!

Poslednjih dana Amerika bruji o novom navodnom gej skandalu poznatog glumca John Travolte! Prošle nedelje John je dobio tužbu od masera kojem je navodno nudio novac za seks, a juče ga je tužio još jedan mladić.

John je izjavio da su navodi prvog masera koji ga je optužio za pipanje po genitalijama lažni i najavio protivtužbu. Međutim, u međuvremenu usledila je još jedna tužba od strane drugog masera i to zbog iste stvari. Neimenovani muškarac iz Atlante, podneo je tužbu sudu u Los Anđelesu protiv Travolte, zbog neprimerenog ponašanja.

Maser zaposlen u odmaralištu u Atlanti tvrdi da je Travolta, koji je boravio u tom hotelu januara ove godine, tokom masaže skinuo peškir sa sebe i tražio od masera da ga dodiruje po intimnim mestima.

Ipak, advokat poznatog glumca priložiće sudu fotografije kao dokazni materijal da je tužba masera neosnovana. Naime, advokat ima fotografije nastale 16. januara 2012. u Njujorku, na jednoj od proba za film Killing Season. Fotke su nastale u 16:30 i 17:21 i dokazuju da John toga dana nije bio na masaži u The Beverly Hilton Hotelu.

“Tužba je plod nečije mašte. Ni jedan od događaja iz nje se nikada nije desio”, rekao je za Gossip Center pravni zastupnik Travolte, Marty Singer.

Foto i izvor: Celebrity-gossip.net

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Little Spanish Boy-Robert

  10/05/2012 at 12:48 pm

  Jadan Travolta. ni kriv ni duzan strada.

 2. ANJA

  10/05/2012 at 1:56 pm

  Gdje ima dima ima i vatre .

 3. Iskra

  10/05/2012 at 2:02 pm

  Sad kad pocnu da se javljaju svi maseri ovog sveta…

 4. neko

  10/05/2012 at 8:19 pm

  a sta ove dve slike gore ??

 5. Rebel Butterfly

  11/05/2012 at 11:13 am

  Naravno da je laz!On je vrhunski glumac,a uvek ima hejtera koji hoce da ga uniste.Ali nece uspeti :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top