Prati nas

Travolta opet igra u brazilskoj reklami

Video

Travolta opet igra u brazilskoj reklami

John Travolta se, dok je snimao reklamu, pisetio koraka iz ”Briljantina”

Američki glumac John Travolta zauvek će ostati upamćen po ulozi u filmu Briljantin. Tako je, glumeći u novoj brazilskoj reklami za alkoholno piće, oživeo poznate plesne korake.

59-godišnji glumac snimo je reklamu za popularno brazilsko piće u kojoj šeta plažom, slika se sa prolaznicima, igra fudbal na pesku, ali i evocira uspomene iz Briljantina plešući stare korake.

Inače, Travolta je prošle godine optuživan za seksualno zlostavljanje, ali su te optužbe odbačene, jer je zaključeno da je žrtva želela ”15 minuta slave”. Delić njegove uspešne karijere mnogi žele, ali on je ove nedelje izjavio da ima neostverenu želu da glumi u filmu o James Bondu.

John želi da igra lošeg tipa u filmu o poznatom agentu 007: ”Moj san je da igram lošeg tipa u James Bondu. svako želi da bude u Bondovom filmu, a loši likovi se ovde zavole i dožive previše ljudski. Moji omiljeni agenti su: Sean Connery i Daneil Craig.”

Da li će se poznatom glumcu ostvariri želja vreme će pokazati, a vi pogledaje kako se Travolta zabavio dok je snimao reklamu za brazilsko piće.

D. J. /Tracara.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Marija

    28/07/2013 at 5:37 pm

    Obožavam Travoltu, faca je, ali reklama nema veze sa pićem…

  2. Lara

    28/07/2013 at 7:02 pm

    ha ha ha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top