Prati nas

Trejler za film Kralj lavova rasplakao javnost

Film

Trejler za film Kralj lavova rasplakao javnost

Kompanija Disney objavila je prvi trejler za igrani rimejk animiranog klasika Kralj lavova, koji će premijerno biti prikazan sledećeg leta.

U trejleru se vidi dobro poznati početak priče kada kraljevski vrač – majmun Rafiki životinjama u savani predstavlja tek rođeno mladunče lava – princa Simbu. Upadljivo je da su pojedini kadrovi gotovo preslikani iz animiranog originala, što je bukvalno rasplakalo korisnike društvenih mreža

Glasove junacima u novoj verziji pozajmili su poznati likovi: Donald Glover (Simba), Beyonce (Nala), Seth Rogen (Pumba), Billy Eichner (Timon), Chiwetel Ejiofor (Skar) i James Earl Jones koji ponavlja ulogu kralja Mufase i čiji se prepoznatljiv duboki glas može čuti i u trejleru za novi film.

Kralj lavova jedan je od najgledanijih animiranih filmova svih vremena i simbol renesanse Diznijevog studija 90-ih godina prošlog veka.

Da je odluka o igranom rimejku pun pogodak, makar s komercijalne strane, pokazuje podatak da je trejler za novu verziju filma za samo jedan dan videlo više od 15 miliona ljudi, i to samo na zvaničnom Disneyovm kanalu na YouTubu.

Kralj lavova još jedan je u nizu igranih rimejkova Diznijevih klasika, a filmske verzije su prethodno dobili Knjiga o džungli, Lepotica i zver, Vini Pu, dok su za sledeću godinu najavjene premijere novog Aladina i Damba.

Premijera u Srbiji zakazana je za 18. jul 2019. godine.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top