Prati nas

Tri horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav

Horoskop

Tri horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav

WallDevil

Ako ste jedan od ova tri znaka, čeka vas više nego vrela jesen! Loš period je iza vas – čekaju ih topli zagrljaji, strasni poljupci i susreti, koji menjaju život.

Bik

Kada je ljubav u pitanju, prethodni period nije bio baš idealan za Bikove. Oni koji su bili u vezi, suočavali su se sa stalnim kritikama partnera, koji je ocenjivao svaki njihov postupak. Sada tome konačno dolazi kraj, te će vaše raspoloženje biti mnogo bolje. U oktobru mesecu ćete biti mnogo emotivniji, to će vas pokrenuti da osmišljavate romantična iznenađenja, ali podstaći na duge i iskrene razgovore. Tako ćete unaprediti vašu vezu ili dovesti do toga da pronađete novog partnera.Slobodne znake čeka flert, a zvezde savetuju da se opustite i prepustite osećanjima jer je period idealan za emotivnu romansu.

Rak

Rakovi će dugo pamtiti ovu jesen jer će biti obeležena zabavom i ljubavlju. U narednih nekoliko meseci ćete biti u velikom društvu, te vas očekuje novo poznanstvo koje se može izroditi u pravu ljubav. Savet je da se prepustite ljubavnoj euforiji i da slobodno iskažete šta želite. Zauzeti znaci će konačno pronaći mir i stabilnost, a to će im pomoći da konačno odluče da li će ostati u vezi, ili je vreme da stave tačku i potraže novog partnera.

Vodolija

Vodolija sledi veoma uzbudljiv period, a ovo se posebno odnosi na pripadnike znaka koji su u dugim vezama. Tokom jeseni osetićete potrebu za još većim zbližavanjem, zbog čega je moguće da ćete poželeti da taj odnos unapredite, a to čak može značiti i planiranje braka. Ukoliko ste sami, tokom jeseni ćete poželeti da se “skrasite”, te umesto stalne vrve ljudi, da dane provodite sa partnerom. Povoljan period da uplovite u emotivnu vezu koja će vas ispunjavati je sredina oktobra meseca.

(SuperŽena)loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top