Prati nas

Tristan Thompson uhvaćen dok vara Khloe Kardashian sa misterioznom brinetom

Šokantno

Tristan Thompson uhvaćen dok vara Khloe Kardashian sa misterioznom brinetom

Šokantne fotografije i video procurele u javnost

Khloe i Tristan svakog časa očekuju mezimicu Instagram/khloekardashian

I dok brojni mediji obaveštavaju da je Khloe Kardashian već u bolnici gde treba da na svet donese prvo dete, njen partner Tristan Thompson je uhvćen u prevari sa misterioznom brinetom.

Naime strani mediji su došli u posed fotografije na kojoj je navodno Tristan dok se ljubi sa nepoznatom devojkom. Fotografiju je uslikala žena, koje je sedela za stolom pored njegovog.

‘’Bila sam tamo. On je bio za stolom pored našeg, sa grupom prijatelja i devojkom sa kojom se ljubio celu noć’’, izjavila je žena.

Nedugo nakon što je ova fotografija ugledala svetlost dana, TMZ je objavio i video u kojem se jasno vidi da Tristan ljubi dve različite devojke. Video je nastao u početkom oktobra, kada je Khloe već bila u trećem mesecu trudnoće.

Khloe se još uvek nije oglasila ovim putem, no njeni fanovi na twitteru poludeli su zbog snimaka koji su objavljeni u javnosti, te su stali u njenu odbranu.

Američki mediji u septembru 2017. godine saopštili su da je Kardashianova u drugom stanju, što je ona potvrdila tri meseca kasnije Instagram objavom.loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Countess

    11. 04. 2018. at 17:02

    Žao mi je što joj se to desilo, nijedna žena to ne zaslužuje… Ali, ne zaboravimo, i ona je bila ta koja je odvojila njega od žene i bebe, tako da je znala kakav je i šta može da očekuje od njega. Neka se niko ne zavarava da je *poseban* i da nema šanse da se to neće njemu desiti, kad već zna s kakvom osobom ulazi u vezu ili brak.

  2. lulu

    13. 04. 2018. at 10:08

    kakao siješ tako ćeš i da žanješ.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top