Prati nas

Trudna Irina Shayk posetila Disenyland bez Bradley Coopera

Foto

Trudna Irina Shayk posetila Disenyland bez Bradley Coopera

(foto: instagram/irinashayk)

(foto: instagram/irinashayk)

Irina Shayk se priprema za materinstvo na najbolji mogući način – posetom ‘najsrećnijem mestu na svetu’.

Trudna manekenka je provela popodne u Disneyland-u sa svojom sestrom Tatianom i njenom decom, iskoristivši maksimalno prednosti zabavnog parka. Zajedno su obilazili prodavnice, uživali u vatrometu, a izdvojili su i obavezno vreme za slikanje.

Iako očekuje svoje prvo dete sa dugogodišnjim dečkom Bradley Cooperom, on se nije pridružio svojoj lepšoj polovini na ovom izletu. 31-godišnjakinja još uvek nije potvrdila svoju trudnoću, pa je stomak sakrila ispod dugačkog crnog kaputa i široke crne haljine. Na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, ispred sebe strateški drži ogromnu Minnie Mouse plišanu igračku, koja joj u potpunosti prekriva sporni deo tela.

I supermodel i glumac u javnosti izbegavaju da pričaju o prinovi koju očekuju, ali je izvor blizak paru izjavio da Irina ne može da dočeka da postane majka, kao i da su nedavno saznali pol bebe, ali još uvek nisu uspeli da se odluče za jedno ime.

Iako zbog poslovnih obaveza i zahtevnih rasporeda Irina i Bradley ne uspevaju da stalno provode vreme zajedno, budućnost vide jedno u drugom i ne planiraju da se zaustave na jednom detetu.

💋💋💋💋

A post shared by irinashayk (@irinashayk) дана

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top