Prati nas

Trudna Mirka Vasiljević u predstavi o narodnjacima!

Foto

Trudna Mirka Vasiljević u predstavi o narodnjacima!

Predstava PAZI S KIME SPAVAS (3)

To što je trudna ne sprečava je da glumi!

Predstava Pazi s kime spavaš, sa Mirkom Vasiljević u glavnoj ulozi, biće premijerno izvedena u subotu, 27. septembra u 20 sati, na sceni Akademije 28 u Beogradu.

Komedija, po tekstu Semira Gicića, a u režiji Igora Damnjanovića, zasnovana je na temi zabranjene ljubavi. Koncept ove komedije nikada nije viđen na našem tržištu i zasnovan je na orginalnoj ideji. Čitav tekst ove predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih autora, kao i autora bivše SFRJ, čime ova predstava, pored odličnog zapleta i glumačke ekipe, garantuje smeh do suza.

Autorsku ekipu čine iskusni glumci, dokazani u komediografskom žanru, o čemu svedoče i mnogobrojne profesionalne nagrade. Među njima su poznata i omiljena televizijska lica, koja pozorišna publika prepoznaje i uvek rado gleda, kao što su: Mirka Vasiljević, Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

Reprize predstave zakazane su za 28. septembar i 4. oktobar u 20 sati.

Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. ravnica

    26/09/2014 at 2:29 pm

    predstava je vrh, mnogo me je nasmejala. i nisu samo narodnjaci u predstavi, ima zabavnih, narodnih, rock, šlagera, filmskih, stranih…ma ludilo. :D

  2. Tracaroo

    26/09/2014 at 4:29 pm

    Kako je samo lijepa :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top