Prati nas

Tuborg Beer Mix – osvežavajuće dobar

Vesti

Tuborg Beer Mix – osvežavajuće dobar

Atmosfera sa Tuborg promocije

 

Brend Tuborg kompanije Carlsberg Srbija lansirao je na tržište Srbije prvi radler koji sadrži mešavinu dva ukusa – grejpfruta i nane. Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint je kombinacija svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog voćnog soka od grejpfruta i nane.

Novi Tuborg radler je lagano, osvežavajuće piće sa samo 2% alkohola, namenjeno užitku u vrelim letnjim danima. Radler predstavlja tradicionalnu kombinaciju piva i gaziranog bezalkoholnog pića i u početku se pravio mešanjem lagane sode od limuna i limete sa srednje-tamnim pivom, dok se danas obično izrađuje sa svetlim pivom.

Ovaj potpuno inovativni proizvod namenjen je svima koji vole da eksperimentišu, koji teže ka novim saznanjima i iskustvima i koji žele da se opuste i kvalitetno uživaju. Na našem tržištu, Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint se možet kupiti u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33l i limenci od 0.5l.

Idealan je za konzumaciju bilo gde i bilo kad, naročito u opuštajućim trenucima u društvu prijatelja. Na našem tržištu su do sada bili dostupni radleri sa samo jednim ukusom, a nova kombinacija dva ukusa – grejpfruta i nane, pokretač je odličnog raspoloženja i prave letnje zabave.

U 2012. godini, brend Tuborg promenio je svoj vizuelni identitet i ima novi slogan Open for more! – Otvori za više!.

Pogledajte kako smo se proveli na promociji novog Tuborg pića…

Igrao se i virtuelni tenis...

 

Ćaskanje uz novi Tuborg

 

Svi su bili dobro raspoloženi!

 

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top