Prati nas

Turski mediji tvrde: Emina i Mustafa Sandal se razveli zbog njenog raskalašnog života

Bizarno

Turski mediji tvrde: Emina i Mustafa Sandal se razveli zbog njenog raskalašnog života

Srpska pevačica navodno je trošila nenormalne svote novca.

Turski mediji zajahali su srpsku pevačicu Eminu Jahović, optuživši je da je odgovorna za krah braka između nje i pevača Mustafe Sandala.

Kako prenosi Kurir,  Emina je svake godine ogroman novac trošila na uređenje porodičnog doma u Novom Pazaru, a potrošene cifre su pozamašne. U turskom članku navodi se da je Jahovićeva poslednjeg puta potrošila 500. 000 evra, a da je u kući napravila spa, kao i veliko igralište za decu, sa bazenom.

Tvrde da Mustafa nije više želeo da plaća enormne troškove svoje supruge, te da je odlučio da se razvede, a da se Emina odmah nakon toga vratila u luksuzni dom u Srbiji. Navodi se da je njena kuća nakon svih renoviranja najskuplja u Novom Pazaru, te da je 10 puta skuplja od nekretnina koje se nalaze u tom kraju.

Emina i Mustafa odbili su da se oglašavaju u medijima, nakon saopštenja objavljenog na internetu, a u kome je saopšteno da više nisu zajedno.

“Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila,” napisala je ona 15. februara.3 komentara

3 Comments

 1. sara

  13. 03. 2018. at 20:52

  Ma ne znaju sta da pisu pa pisu gluposti. Zasto su se njih dvoje razveli to samo njih dvoje znaju. A nikog drugog ne treba ni da se tice. Naravno da to sad napuhavaju. Emina nije nikad bila zena od skandala i sigurno je zivela mirno sa svojim muzem kao i mnoge pevacice.

 2. Sofija

  14. 03. 2018. at 12:56

  Žao mi je :(

 3. k

  14. 03. 2018. at 16:01

  Razvode se jer ga krivicno gone i postoji sansa da mu oduzmu sve. Covek joj zato prepisuje kucu i studio na taj nacin bogatsvo ce ostati u porodici.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top