Prati nas

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo obdukciju Šabana Šaulića

Vesti

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo obdukciju Šabana Šaulića

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Ministarstvo spoljnih poslova.

Prema pisanju dnevnog lista Kurir, Šaban je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet. Međutim, od udarca pukla mu je srčana aorta, a usled komplikacija preminuo je u bolnici. Posle obavljene obdukcije biće poznato više detalja.

Država će preko Ministarstva spoljnih poslova organizovati transport tela od Nemačke do Beograda.

Bilo je predviđeno da se neophodna papirologija završi do četvrtka, međutim, obdukcija je zakazana za 21. februar, tako da u ovom trenutku datum sahrane nije poznat.

Samo nekoliko sati nakon vesti o pogibiji Šabana Šaulića, njegovi naslednici Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom na Dedinju, koji je bio premali da primi sve one koji su došli da im izjave saučešće i pruže reči utehe, i uputili se ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla tokom današnjeg popodneva.

Prema informacijama iz nemačkih medija, čovek koji je izazvao nesreću svojim vozilom je upravljao u alkoholisanom stanju, uprkos tome što dozvolu za upravljanje nije imao.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay