Prati nas

TV transfer: Jovana Joksimović i Srđan Predojević postali deo Prve TV

Televizija

TV transfer: Jovana Joksimović i Srđan Predojević postali deo Prve TV

Voditeljski tandem Jovana Joksimović Srđan Predojević od danas su deo Prve televizije, saopšteno je iz ove medijske kuće nakon spekulacija koje su se pojavile u medijima.

“Omiljeni uredničko – voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program. Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će, kada je u pitanju naša televizija, obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima. Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje” ističe se u saopštenju ove nacionalne televizije.

“Prva televizija se ozbiljno priprema za novu sezonu u kojoj ćemo osim jutrarnjeg programa emitovati i brojne nove šou programe, svetske hit formate. Voditeljski tim naše kuće čine vrhunski profesionalci među kojima su sada i Jovana i Srđan, a imajući u vidu ambiciozne planove za predstojeći period, biće još iznenađenja kada je reč o TV licima. Naša kuća nastaviće da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.”


Oglasio se i čelnik televizije Pink, Željko Mitrović, koji je nekadašnjim saradnicima poželeo sve najbolje u daljem radu. “Posle dugogodišnje saradnje voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević i televizija Pink sporazumno su doneli odluku da na obostrano zadovoljstvo okončaju saradnju. Ovakva odluka poklopila se sa planovima televizije Pink o novoj koncepciji Jutarnjeg programa koja počinje od ponedeljka 15. januara. Jovani i Srđanu se zahvaljujemo na uspešnoj saradnji za sve ove godine, ali TV Pink ostaje dosledna u svojoj ambiciji da ostane najgledanija televizija u regionu.”

1 komentar

1 komentar

  1. k

    12. 01. 2018. at 01:31

    HVALA BOGU da se sklone iz onog legla srama

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top