Prati nas

U čemu je tajna uspeha Lune Đogani na Instagramu?

Hot!

U čemu je tajna uspeha Lune Đogani na Instagramu?

(foto: Instagram/luna_djogani)

(foto: Instagram/luna_djogani)

Iako je javnosti postala poznata kao ćerka Gagija Đoganija Anabele Atijas, Luna Đogani je ubrzo stekla svoju vlastitu slavu, te je sada sve češće predstavljaju kao modnu blogerku, koju na Instagramu prati čak 134 hiljade ljudi.

Ona sama smatra da je ključ njenog uspeha u tome što je na ovoj društvenoj mreži iskrena i svoja, umesto da predstavlja nešto što u stvarnom životu nije. “Normalna, obična devojka koja ide na fakultet. Eto, da razbijem predrasude da devojke koje imaju Instagram ne idu na fakultet i ne završavaju sve svoje obaveze na vreme.”

(foto: Instagram/luna_djogani)

(foto: Instagram/luna_djogani)

“I kada sam bez šminke, u pidžami, sa prljavom, zavezanom kosom, ja se fotkam ili budem live na Instagramu kako bih pokazala ljudima da sam prirodna i normalna i da nemam problem da budem u bilo kakvom izdanju”, izjavila je Luna za Clip.rs.

Đoganijeva je dodala da zarađuje od ove društvene mreže, kao i da je ponosna na sebe što će sama finansirati proslavu svog 21. rođendana.

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Surovo iskrena

  09/03/2017 at 11:47 am

  I dalje ne verujem da sam usla da procitam ovo..o cemu vi pisete majko sveta..

 2. m

  09/03/2017 at 3:41 pm

  tajna KOG uspeha

 3. afa

  09/03/2017 at 6:16 pm

  ono kad su ti roditelji poznati pa mozes izmisljati nazive .. ” modna blogerka ” … mislim da su sve cure dan danas modne blogerke … i dalje si samo poznata cerka nista vise

 4. starboy

  09/03/2017 at 8:26 pm

  Da li ste realni sa ovim clankom?!?!?!

 5. soreal

  10/03/2017 at 1:08 am

  Eto, da razbijem predrasude da devojke koje imaju Instagram ne idu na fakultet i ne završavaju sve svoje obaveze na vreme.” HAHAHAHAHAHHAAAAAAAA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top