Prati nas

U Harryju Potteru glumila je Lunu Lovegood: Sada je deo Plesa sa zvezdama

Extra

U Harryju Potteru glumila je Lunu Lovegood: Sada je deo Plesa sa zvezdama

Glumica Evanna Lynch, najpoznatija po ulozi šašave Lune Lovegood u serijalu filmova o Harryju Potteru, jedna je od učesnice nove sezone američke emisije Ples sa zvezdama.

Američki mediji sa čuđenjem izveštavaju o njenom učešću, s obzirom na to da ova emisija često ugošćava zvezdice koje trenutno nemaju uspešnu karijeru. No, Evanna objašnjava koji su njeni motivi za učešće.

“Želela sam da naučim da igram, pa je ovo kao ostvarenje sna,” otkrila je Lynch novinarima, nakon što je saopšteno da je deo 27. sezone takmičenja.

“Nisam imala razlog da odbijem producente. Volim da pomeram sopstvene granice. Zamolila sam partnera, igrača Kea, da bude strog prema meni. Kada osetim pritisak, tada najbolje radim,” ispričala je ona.

Keo Motsepe, koji će biti njen partner tokom takmičenja, imao je reči hvale. “Hemija je neverovatna. Jedva čekam da nas vidite pred kamerama,” kazao je.

A hoćemo li imati prilike da vidimo ples iz filma Harry Potter i Relikvije smrti? Evanna kaže da je sve moguće. “U tom filmu, oni plešu na venčanju. Probaćemo da inkorporiramo to u naše plesne tačke,” otkriva glumica.Pročitaj ceo tekst
Reklama
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top