Connect with us

U inat Beyonce: Kim Kardashian u društvu sa navodnom ljubavnicom Jay-Z-ja
Život

U inat Beyonce: Kim Kardashian u društvu sa navodnom ljubavnicom Jay-Z-ja

Nakon što su Beyonce i Jay-Z odlučili da stave tačku na duženje sa Kanye Westom i njom, Kim Kardashian je objavila video na kojem je u društvu sa navodnom ljubavnicom Beyoncinog supruga.

Beyonce i Jay-Z nedavno su izjavili da ne žele da imaju nikakve veze sa parom West-Kardashian, te su odbili da sarađuju sa ljudima iz njihovog tima i tako stavili tačku na dugogodišnje prijateljstvo sa Kim i Kanye Westom.

Kim očito na suptilan način želi da iznervira svoju bivšu prijateljicu, pobrinuvši se da na svoj Snapchat postavi kratak video sa putovanja u San Francisko, gde joj je društvo pored supruga, sestre Khloi i njenog dečka Tristana Thompsona, pravila i devojka za koju se pričalo da je bila u navodnoj vezi sa Jay-Z-jem, Rachel Roy.

Mnogi fanovi su Kimino druženje sa Rachel protumačili kao suptilano “peckanje” njene bivše prijateljice Beyonce, posebno nakon što je neimenovani izvor izjavio da je Kim pobesnela nakon što je Jay-Z isprozivao njenog supruga Kanyea u pesmi 4:44.

“Kim je očajnički želela blisko prijateljstvo sa Beyonce, ali to se nikada nije desilo. Sada je besna i želi osvetu” ističe izvor i nastavlja: “Kim kaže da je ovo rat, i da je spremna da igra prljavo”.

Mnogi se sećaju Rachel Roy kao žene koju je Beyonce navodno isprozivala u njenoj pesmi Sorry sa njenog albuma Lemonade. Tekstovi albuma koji govore o prevari podgrejali su glasine da je poznati reper imao aferu sa Rachel, koja je navodno i razlog zbog kojeg je Beyoncina sestra Solange napala Jay-Z-ja u liftu 2014. godine. Prema izjavama izvora za New York Daily News, ona je branila sestru nakon što je rekla da se reper previše zbližio sa Rachel.

Beyoncé is an American Singer and Songwriter. She was known for her music, style and hits and all of her huge past achievements When Lemonade was released, Beyoncé gained popularity after the album was a diss to Jay Z but the album was being recognised as an absolute talent in R&B. Beyoncé has come a long way and has achieved a lot in her large career. The album sold extremely well and was well received by both critics and fans and is one of my favourite R&B albums from 2016. It has been rated Beyoncé's most critically acclaimed album. She is currently not making another album but has recently have birth to twins and spending more time with her family. Beyoncé helped to define R&B and broaden the limits of R&B. Due to this she has had many colossal accomplishments. Beyoncé is an artist that has an individual voice and excellent music. She should stay making exceptional music and I hope she doesn't retire. It would be phenomenal if Beyoncé would work with current R&B female artists and/or make another album. #beyonce #beyoncé #beyoncelemonade #beyoncelemonadealbum #lemonade #lemonadealbum #parkwood #parkwoodentertainment #columbia #columbiarecords #rocnation #tidal #rnb #rnbreviews

A post shared by R&B Reviews (@rnbreviews) on

Pročitajte još i:  Majka Louisa Tomlinsona preminula u 42. godini
Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. KLEOPATRA

  24/07/2017 at 5:27 pm

  KIM JEBBI UMISLJENOJ BOGATASICI MATER!!!

 2. keki

  24/07/2017 at 9:17 pm

  kleo izgleda da se samo oko ovoga slazemo hahaha

 3. SharapovaQueen

  25/07/2017 at 8:46 am

  Ma, jako se Beyonce nasikirala sada. Mozda bude dala Kim koji milion da se sredi malo i ne lici vise na njenu jeftinu kopiju.

 4. Nina

  25/07/2017 at 5:09 pm

  Zbog cega je Beyoncé umisljena? Naravno da neko ko je nivo nece da se druzi sa pornicarkom koja je preko crnackih k stekla slavu ! Od Kako je sa Kim Kanye je propo realno, kako I nece. Uvukla ga je u porodicu gdje se ocuh operisao u mamu, svi su plasticni I fejk, da ne nastavljam. Bey je radila I pevala of svoje 13 god, bila u najuspesnijoj zenskog grupi ikad, vec dve god je najplacenija pevacica, druzenje sa plasticnim droljama joj je ispod nivoa naravmo.

 5. sara

  27/07/2017 at 8:31 pm

  Dugogodišnje prijateljstvo je postojalo samo između Jay-Z i Kanye Westa. Kim i Beyonce nikad nisu bile bliske. Beyonce i Jay Z nisu išli na venčanje Kim i Kanyea jer je tamo bila Rachel Roy, ali su i nakon toga bili u kordijalnim odnosima, sve dok Kanye nije na nastupu imao nervni slom i počeo da pljuje Beyonce da nastupa na Grammyju samo jer su joj obećali nagradu (koju je kući odnela Adele) i da je Jay Z unajmio neke likove da likvidiraju njegove neprijatelje i da je ljut što ga je Jay Z samo zvao, a nije svratio kad je Kim opljačkana u Parizu. On očigledno ima neki mentalni problem jer često ima ispade. U sve to je i umešan problem novca što i jeste prozivka Jay Z na albumu- Tidal, njegov strem servis, su dali Kanyeu brdo para, a on nije nastupao.
  Beyonce se fino nosi sa dramom -Najbolji deo cele situacije oko Rachel Roy i jeste Lemonade koji je odličan album.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top