Connect with us

U okviru knjižare Delfi u SKC-u počela outlet prodaja knjiga


Knjige

U okviru knjižare Delfi u SKC-u počela outlet prodaja knjiga

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Delfi.rs

Foto: Delfi.rs

Knjižarski lanac Delfi poklonio je Beograđanima outlet u kojem se može naći najveći izbor knjiga po najpovoljnijim cenama.

Outlet koji se nalazi u okviru knjižare Delfi u SKC-u počeo je da radi u petak, 12. decembra, a koncipiran je tako da se u njemu mogu naći poslednji primerci tiraža, starija izdanja i knjige na popustu od 30% pa naviše.

Tu su i knjige na engleskom jeziku iz oblasti beletristike (svi žanrovi) i publicistike (knjige o umetnosti, arhitekturi; kuvari…), a popust na ova izdanja je 50%. U outletu se trenutno nalazi i Lagunina sajamska akcija za koju su posetioci najviše zainteresovani. Najviše se prodaju Larusove dečije enciklopedije.

veliki_kuvar-grupa_autora_v

Specijalna cena

Vreme je darivanja, a naš predlog je Veliki kuvar koji se u outletu može kupiti za neverovatnih 1.600 dinara (puna cena je 6.399 dinara) ili foto-monografija Moj Beograd koju ćete umesto 7.900 dinara platiti 4.000 dinara.

Ponuda obuhvata oko 5.000 naslova svih žanrova starijih i novijih izdanja, od klasika svetske književnosti, preko romana koji su obeležili devedesete godine prošloga veka, pa sve do savremenih autora.

Posle samo nekoliko dana outlet beleži posetu iznad očekivanja, a čitavom projektu odazvali su se i brojni izdavači.

Usluga ljubaznih knjižara, veliki izbor knjiga i knjige na trajnom popustu biće vam ponuđeni na jednom mestu tokom čitave godine.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top