Connect with us

U serijama i filmovima su glumili braću i sestre, u stvarnom životu su bili u veziHot!

U serijama i filmovima su glumili braću i sestre, u stvarnom životu su bili u vezi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Parovi ponekad i nakon raskida nastave da glume zajedno (foto: CW)

Parovi ponekad i nakon raskida nastave da glume zajedno (foto: CW)

Iako su u serijama i na filmovima glumili braću i sestre, u stvarnom životu bili su više od kolega i prijatelja.

Nisu mogli protiv hemije koju su osećali, te su se upustili u ljubavne veze iako su pred kamerama glumili da su u srodstvu. Publici to nije mnogo smetalo (ili jednostavno nije znala ništa o tome), a neki su čak i nakon okončanja veze i završetka snimanja ostali u sjajnim odnosima.

Evo koji glumci su započli veze glumeći braću i sestre.

1. Selena Gomez & David Henrie

(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Romansa brata i sestre Russo iz serije Wizards of Weverly Place nikada zvanično nije potvrđena, ali je bilo mnogo glasina o vezi Selene i Davida, odnosno Alex i Justina. Oni su i dalje dobri prijatelji i nedavo je Gomezova sa ostatkom ekipe bila gost na venčanju svog ‘brata’/bivšeg dečka.

2. Lauren Graham & Peter Krause

(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Lauren i Peter glumili su sestru i brata u seriji Parenthood, i njegov lik je uvek bio oslonac sestri u najtežim trenucima. Bio je divan brat i divan otac, a u stravnom životu on je divan partner glumici sa kojojm je u vezi već pet godina.

3. Blake Lively & Penn Badgley
(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

U seriji Tračara, Dan i Serena, odnosno Penn Badgley i Blake Lively najpre su započeli vezu, a kasnije obnovljena romansa njegovog oca i njene majke i njihovo venčanje, dovelo je do toga da njih dvoje postanu polubrat i polusestra. U stravnom životu, zabavljali su se do 2010. godine.
4. Ian Somerhalder & Maggie Grace
(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Još jedan par polubrata i sestre koji koji su tokom snimanja serije započeli romansu. U hit seriji Izgubljeni, likovi koje su Maggie i Ian tumačili, Shannon i Boone imaju neku vrstu ljubavne veze, a par je bio zaljubljen i u stvarnom životu.
5. Will Arnett & Amy Poehler
amypoehler_willarnett
Ko može da zaboravi sjajne uloge Amy Poehler i Will Arnetta u filmu Blades of glory. Par je vreme snimanja bio u braku i komične scene između brata i sestre koje su se graničile sa incestom su maestralno oglumili.
6. Hayden Panettiere & Milo Ventimiglia
(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Hay and Milo su se upoznali na snimanju serije Heroes, ali nisu glumili brata i sestru, već strica i bratanicu. Među njima je 12 godina razlike, ali im to nije smetalo da započnu dvogodinju vezu tokom snimanja, koja je trajala od 2007. do 2009. godine.
7. Michael C Hall & Jennifer Carpenter
(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Dexter i njegova sestra iz serije Debra, odnosno Hall i Carpenterova, upoznali su se na snimanju serije Dexter 2006. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Međutim, usledio je razvod 2010. godine, a oni su i daje u seriji morali da glume zajedno. Ipak, oboje su tvrdili da su ostali u sjajnim odnosima.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top