Prati nas

U2- nastup u Berlinu u sklopu evropskih MTV nagrada

Vesti

U2- nastup u Berlinu u sklopu evropskih MTV nagrada

Čuveni bend U2 nastupiće u četvrtak, 5. novembra u Berlinu kod Brandenburške kapije u okviru 16. dodele evropskih MTV nagrada. Ovaj besplatan nastup sastava U2 uvod je u obeležavanje 20 godina od pada Berlinskog zida i biće sastavni deo dodele evropskih MTV nagrada 2009. Suuuper!

Karte za koncert MTV EMAs present U2 at the Brandenburg Gate biće besplatne i moćiće da se dobiju registracijom na sajtu www.u2.com ili www.mtvema.com od srede 28. oktobra. Karte, koje će biti u vidu bar koda osvojiće najbrži obožavaoci benda, i to maksimum dve karte po osobi.

ema

A ono što ćete moći da gledate na dodeli MTV nagrada, 5. novembra od 21h na MTV Adria u direktnom prenosu je odličan šou koji će voditi preslatka pevačica Kejti Peri. O nominacijama više narednih dana…

Ono što je jako bitno je to da će naš region na dodeli nagrada predstavljati sastav Lollobrigida, ovgodišnji dobitnici MTV Best Regional Act nagrade koji su sada u konkurenciji za nagradu Best European Act. Svoju podršku bendu možete pružiti glasanjem putem sajta www.mtv.rs. Sastavu Lollobrigida nagradu će u Berlinu uručiti Momčilo Bajagić Bajaga.

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. nikki

    29/10/2009 at 1:31 pm

    Tacno na moj rodjendan… super!

  2. tashka

    29/10/2009 at 8:02 pm

    Jedva cekam EMA!!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top