Prati nas

Učesnica X Factora u ‘Sve za ljubav’

Učesnica X Factora u ‘Sve za ljubav’

Kako bi pokazao devojci koliko je voli, Boris Vlahović iz Crne Gore, napisao je dirljivo pismo produkciji  X Factora i zamolio da dobije ceo video snimak sa audicije na kojoj je njegova devojka učestvovala. Boris je imao samo jednu želju: da dobije snimak celog njenog nastupa kako bi ga poklonio svojoj devojci za godišnjicu njihove ljubavi!

Da podsetimo, reč je Moniki Knezović iz Podgorice, koja je u prošloj epizodi oduševila žiri svojom interpretacijom. Ova lepa dvadesetogodišnjakinja je nastup, na Eminino insistiranje, posvetila svom momku koji se u jednom trenutku, takođe, našao na sceni ovog popularnog pevačkog takmičenja.

“Monika i ja  smo u vezi skoro godinu dana, tačnije danas nam je godišnjica veze. Ona je željno isčekivala X Factor audiciju, svaki dan je pričala o tome kako jedva čeka da se prikaže njen nastup, pogotovo zbog toga što je žiri i mene pozvao na scenu. Ipak  njen nastup je skraćen i ona je bila duboko razočarana. Mnogo je volim i ne podnosim da je gledam tužnu, rekao sam sebi da ću učiniti bilo šta, ako treba i krenuti za Beograd samo da vas zamolim da mi obezbijedite čitav nastup i da joj to poklonim na dan kada slavimo godišnjicu ljubavi. Znam da će joj to mnogo značiti i da će biti oduševljena! napisao je u pismu Boris.

Produkcija je bila prijatno iznenađena ovim slatkim ljubavnim zahtevom, pa je zaljubljenom paru izašla u susret.

“Tačno je da nas je Boris kontaktirao i istina je da smo prezauzeti u montaži, ali zaista smo bili prijatno iznenađeni Borisovim  pismom i željom da dobije snimak, te smo mu sa zadovoljstvom izašli u sustret.  Produkcija X Factora uvek glasa za ljubav: Moniki i Borisu želimo srećnu godišnjicu njihove ljubavne priče i da još mnogo godina provedu zajedno! ” – rekla je Milena Popović, portparol ovog muzičkog takmičenja.4 komentara

4 Comments

 1. Jovan

  14/11/2013 at 7:00 pm

  Oho, dobra reklama nikad nje na odmet…

 2. Mladen

  14/11/2013 at 7:11 pm

  Baš sladko ovo vam je prava ljubav,a svi toga ne razumijete.

 3. Wooo

  15/11/2013 at 8:25 am

  Radi promocije su mozda pokvarili iznenadjenje

 4. Fenix

  15/11/2013 at 4:42 pm

  Pa dobro, bitno da ste mu sad ovim tekstom to iznenadjenje upropastili. -_-

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top