Prati nas

Učesnici X Factora pevaju domaće pesme uz Jelenu Tomašević

Učesnici X Factora pevaju domaće pesme uz Jelenu Tomašević

sudije x factora

Sutra u 21h na TV Pink očekuje nas novo uzbuđenje – finalisti X Factora boriće se za prolazak u sledeći krug takmičenja i to pevajući hitove domaće muzike, a u revijalnom delu imaćemo priliku da uživamo u jednom od najboljih ženskih vokala u Srbiji i regionu – glasu Jelene Tomašević!

Nova epizoda biće puna uzbuđenja: u takmičenje se vraća Maid Haćimović iz Orašja koji će se, od ovog utorka, boriti za glavnu nagradu zajedno sa ostalim kandidatima iz Kristinine, Eminine, Kikijeve i Željkove grupe.

Tema emisije biće domaća muzika, pa nije čudo što su producenti kao specijalnog gosta pozvali popularnu pop pevačicu Jelenu Tomašević koja će, sigurni smo, svojim nastupom uveličati treću lajv emisiju ovog poznatog TV formata.

Podsetimo, Jelena Tomašević je svojevremeno učestvovala u sličnom takmičenju, pa verujemo da će finalistima X Factora uputiti korisne savete. Kako su se kandidati pripremili, ko ima najveću trenu, hoće li biti suza i koji kandidati imaju najmanje glasova po mišljenju publike, saznaćemo u utorak uveče na TV Pink.

jelena tomasevic

Redakcija Tracara.com

 

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. Komentarcic

  20/01/2014 at 2:33 pm

  Ma ne, necemo ponovo zaspati. Ovaj sou je produkcijski u 94. godini. Da je na Prvoj, verujem da bi produkcijski mnogo mocnije izgledao.

 2. AR

  20/01/2014 at 2:39 pm

  Sad ce te da cujete glascinu od Maida.
  Gledala sam na y.t nastupe sa nekog takmicenja iz BIH, tu ucesnici pretezno pevaju folk pesme, ali je on u svakoj emisiji ostao dosledan svom pop stilu.

 3. Andrej

  20/01/2014 at 4:06 pm

  Jedva čekam, da čujem Maida :D

 4. lbtfe

  20/01/2014 at 4:54 pm

  Ja takodje @Andrej. Nekako mi je Maid dosta kompletna licnost, gledala sam ga nekunoc u nekoj emisiji i jako lijepo i pjeva i ponasa se, ima taj neki svoj stil, a i dosta je samouvjeren i uporan, tako da ima otprilike sve karakteristike za jednog pjevaca koji bi mogao i probiti se i opstati na sceni, a cini mi se da je i jako dobar kao covjek. Mislim da ima dosta dobrih pjevaca u ovom X factoru, ali nekako kroz sve ove epizode nikako da se pocnu idvajati po necemu i pokazivati taj svoj x factor, cak neki pocinju i da kvare utiske koje smo o njima stekli na audicijama, a evo Maid jos nije nijednom nastupio live, pa je nekako jednako aktuelan kao i oni i svi iscekuju kad ce se vratiti i kakav ce mu biti nastup. Tako da mi je jako drago da je dobio drugu sansu, mislim da moze sigurno uci u TOP 5.

 5. Alma

  21/01/2014 at 10:21 am

  Maid HEĆIMOVIĆ,a ne Haćimović !

 6. Pingback: Loreen gostuje u domaćem ‘X Factoru’ | Web-novine.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top