Prati nas

Učesnik Velikog brata zbog droge postao beskućnik!

Šokantno

Učesnik Velikog brata zbog droge postao beskućnik!

Britanski pevač i pobednik sedme sezone rijalitija Veliki Brat, Pete Bennett, je priznao da je beskućnik zbog navučenosti na ketamin koji ga je doveo do propasti.

Pobedom u Velikom Bratu osvojio je sto hiljada funti, a sav novac je dao na pogrešne stvari što ga je dovelo do prosjačkom štapa, a danas rentira i krevet svog najboljeg druga na kome spava.

Teške ispovesti iz svoga života je obelodanio gostujući u emisiji The Jeremy Kyle Show gde je rekao da ga je slava gurnula na put kojim on nije hteo da ide.

“Nigde nisam mogao da odem a da ne uzmem malo droge. Svaki put kad izađem iz kuće kao da idem zlatnom stazom. Sećam se da mi nije bilo dozvoljeno da radim šta sam hto, bio sam marioneta, radio sam ono što mi je rečeno. Posao je propao jer sam bio u VB. Izgubio sam sve.”

“Bio sam navučen na ketamin. Ne shvatiš da gubiš kontrolu sve dok te ne preuzme, a onda ti to postane navika i bez toga ne možeš”, usudio se Pete da govori koliko je droga promenila njegov život, a kao razlog tome, on navodi da je počeo sa drogiranjem jer nije mogao da podnese smrt nekoliko svojih prijatelja.

“Bilo bi lepo da su mi drugovi ovde. Izgubio sam njih sedmoro posle VBa. Ali sada okrećem novi list.”

Uprkos svemu ovome, Pete je odlučan da se skine sa droge i da obezbedi sebi krov nad glavom, a videćemo kada će i koliko svoja dela sprovesti u stvarnost.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top