Prati nas

Učesnik X-Factora ostavio devojku nakon što je imala spontani pobačaj!

Bizarno

Učesnik X-Factora ostavio devojku nakon što je imala spontani pobačaj!

James peva u boy bendu Stereo Kicks. (foto: XF)

James peva u boy bendu Stereo Kicks. (foto: XF)

Bivša devojka James Grahama koji peva u bendu Stereo Kicks u ovoj sezoni britanskog X Factora tvrdi da ju je pevač ostavio nakon što je imala spontani pobačaj!

Devojka po imenu Molly Ranger kaže da je Jamesa upoznala prošle godine u avgustu i da su bili u vezi kada su imali seksualni odnos. Ona je tada imala 16, a James je imao 17 godina. Nakon toga, Molly je ostala trudna, a pevač joj je rekao da abortira! Igrom slučaja, Molly je imala spontani pobačaj, a kada je James to saznao ostavio ju je.

Molly je izjavila za The Sun on Sunday Rekao mi je ‘Pričaćemo i otarasiti se tog problema’. Nisam mogla da verujem da je to rekao, kao da ga nije briga. Bila sam šokirana koliko je bio zao i hladan. Ležala sam u bolovima i tuzi kada sam imala spontani pobačaj i zvala sam ga. Rekao mi je da me voli i kada sam izgubila naše dete, nije se ni udostojio da se javi na telefon.”

Izvor blizak Jamesu ga sa druge strane, pravda i brani. “James se ne ponosi kako je reagovao na celu situaciju sa Molly. Shvata da je trebao biti pažljiviji, ali od panike nije mogao da razmišlja razumno” i dodaje još “On je imao samo 17 godina i prekratko je znao Molly u tom momentu, nije osetio da je dovoljno zreo da bi postao otac i podneo toliko veliku odgovornost kakva je dete.” završio je izvor.

Ovo nije prvi skandal kada je u pitanju ovaj bend. Nedavno je procurela na internet eksplicitna fotografije njegovog kolege iz benda.

2 komentara

2 Comments

 1. aaa

  12. 11. 2014. at 15:50

  Kad već u više navrata spominjete UK X-factor (jedini pravi i originalni) spomenite ljude koji ove godine rasturaju tamo, Jay James, Andrea Faustini, Fleur East a ne već drugi-treći put nafuranog klinca iz “nazor” sastavljenog benda, koji će opstati koliko i Doktori.

 2. bbb

  12. 11. 2014. at 19:23

  Decko razvaljuje kako peva, a ima tek 18 godina.
  Ko da ranije nismo citali ovakve glasine, verovatno nisu tacne.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top