Prati nas

Uhapšen beskućnik koji je progonio Rihannu!

Vesti

Uhapšen beskućnik koji je progonio Rihannu!

Više nije u strahu za svoju bezbednost

Više nije u strahu za svoju bezbednost

 

Jedna od najpopularnijih svetskih zvezda Rihanna sada ponovo može mirno da spava – njujorška policija uhapsila je muškarca koji je već nedeljama uhodio!

53-ogodišnjeg Kevin Mcglynna snimile su sigurnosne kamere kada je u nekoliko navrata ostavljao preteće poruke u zgradi mlade pevačice. U porukama je nazivao “ku*vom” i pretio da će joj upasti u stan.

Policija ga je uhapsila nakon što je prilikom poslednje posete zgradi pevačice sa Barbadosa izgubio lične dokumente. Tokom saslušanja, Kevin je izjavio da su Rihanna, Jay Z i Kanye West ukrali njegov muzički materijal. On je zadržan u zatvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook.com4 komentara

4 Comments

 1. Nicki Minaj's Biggest Barb

  28/07/2014 at 10:53 am

  53-ogodišnji čovek,umjesto da je ozbiljan,pametan,on prijeti poznatim ličnostima,uhodi ih i naziva pogrdnim imenima. Kakvih sve bolesnika ima,da ne povjeruješ! Ja bih prije pomislila da Rihannu uhodi neki 20-ogodišnji zaluđeni i opsjednuti fan,a ne 53-ogodišnji bolesnik. U svakom slučaju,drago mi je jer je RiRi sad bezbjedna. :)

 2. RIHANNA IS MY HERO !!!

  28/07/2014 at 2:50 pm

  Bas mi je drago :D

 3. pifi

  28/07/2014 at 3:14 pm

  Ostavljao joj poruke ga je k’rva xD to kao da meni neko ostavi por ‘imas crnu kosu’ xD

 4. Me

  29/07/2014 at 2:47 am

  Rihanna je mocna, zgodna, talentovana, reklo bi se da ima sve… Ali najvise od svega joj zelim MIR koji joj fali, i u odnosu na druge, i u odnosu na sebe.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top