Connect with us

Uhapšen čovek koji je proganjao Jelenu Rozgu!
Šokantno

Uhapšen čovek koji je proganjao Jelenu Rozgu!

 

Pričao o nepoznatom muškarcu koji već mesecima unazad psihički maltretira hrvatsku pevačicu Jelenu Rozgu, time što je prati i pojavljuje se ispred njenog stana, konačno je dobila svoj epilog. Muškarac je uhapšen, a Rozga ponovo može da se oseća slobodnom.

“Danas su me obavestili da su priveli muškarca koji me proganjao te da su s njim obavili informativni razgovor. Da ne naštetim slučaju, ništa više ne mogu reći”, kaže pevačica i dodaje da je još u februaru primetila da je pomenuti muškarac prati.

“Sve je počelo još u februaru, nekoliko dana pre mog koncerta u Spaladium areni. Oko 22-23 sata nepoznati muškarac pozvonio mi je na videoportafon i rekao: ‘Jelena, ja sam’. Naravno, nisam otvorila, ali sam se posle sva tresla i počela da plačem. Od tada je dolazio još mnogo puta, što poslepodne, što uveče. Zapamtila sam i vozilo i registraciju, ali nisam ništa preduzimala, jer sam mislila da će ga proći”, rekla je Jelena za Večernji list.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. cielo

  30/09/2011 at 9:33 am

  kao da smo u hollywood-u :)

 2. Podgoričanin

  30/09/2011 at 12:50 pm

  e vala te nagrdio. Ne sprdaj se rozgo duše ti.. Uhapsiše momka zbog tvoga hira. Ka da si ti neka ličnost čoče pa tebe neko da proganja.. E pokondirena tikvo!

 3. Aleksandar1

  30/09/2011 at 12:55 pm

  EE jelena je prava zverzda sve pesme su joj hitovi a ima fenomenalan glas, a ne ceca,jeca,seka i ostale ;)

 4. Aya

  30/09/2011 at 1:58 pm

  Psycho XD

 5. Pingback: Ivana Stanković ima problem sa obožavaocem! | Tračara

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top