Prati nas

Uhapšen muškarac koji je progonio Anastasiju Ražnatović

Vesti

Uhapšen muškarac koji je progonio Anastasiju Ražnatović

Muškarac je poslat na psihijatrijsko lečenje

Policija je uhapsila muškarca koji je nekoliko meseci unazad progonio i uznemiravao Anastasiju Ražnatović, zbog čega ćerka Cece Ražnatović nije bila u poziciji ni da se slobodno kreće.

“Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena”, kaže izvor upućen u priču.

“Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemiravanja mlade Ražnatovićeve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza”, priča izvor, pa objašnjava:

“Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka. Obuzetost delom i radom mlade Ražnatovićeve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatrijsku kliniku, gde će me u narednom periodu biti ukazana pomoć”, piše Svet.

Anastasija se još uvek nije oglašavala ovim povodom.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay