Connect with us

Uništila karijeru: Moli za novac da snimi film!
Šokantno

Uništila karijeru: Moli za novac da snimi film!

Loša narav je koštala karijere

Loša narav je koštala karijere

Sunovrat jedne od najpopularnijih glumica protekle decenije sve je evidentniji! Katherine Heigl, koja je ranije dobijala 15 miliona dolara po filmu, traži od fanova da sakupe novac kako bi snimila svoj novi film!

Producenti filma Jenny’s Wedding, u kome ona igra glavu ulogu, putem sajta indiegogo.com pokušavaju da sakupe dobrovoljne priloge za ovaj film koji je trenutno u post-produkciji.

“Zaista nam treba vaša pomoć. Novac koji ćemo sakupiti uložićemo u post-produkciju koja će biti na najvišem nivou. Snimili smo divan film i želimo da zadržimo isti standard. Nemojte da nas razočarate,” rekla je Katherine u video snimku postavljenom na ovom sajtu.

Trenutno je sakupljeno 17 803 dolara, a cilj je 150 000.

Inače, u septembru su se pojavila glasine da su Heiglevoa i njena mama, Nancy, koja je i njen menadžer, suludim zahtevima uništile glumičinu karijeru.

“Ona i njena majka su se loše ponašale prema svim ljudima sa kojima su sarađivale. Njeno ponašanje joj se obilo o glavu, jer sada gotovo da nema glumačkih angažmana,” ispričao je izvor blizak glumici.

P.Ž./Tračara
Foto: Invision

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Milana

  18/02/2014 at 2:44 pm

  Ne vredi novac kad pameti nema :) Nije losa glumica

 2. Jovan

  18/02/2014 at 3:25 pm

  Bože… A tako mi je dobra.. <3

 3. Troll

  19/02/2014 at 1:34 pm

  Nikad ne bih rekao da je takva. Valjda je zato gluica haha

 4. Troll

  19/02/2014 at 1:44 pm

  ^ gluMica

 5. Meri

  19/02/2014 at 2:18 pm

  Ma šta vam je, ima ona još miliona, nego neće da ulaže svoje pare, tako se to radi tamo

 6. Pablo

  27/10/2015 at 5:14 am

  Thanks to everyone who has suoprpted me as well as NOVAC. It was alot of work, but it was fun!This song is dedicated to all who have RISEN above something; to all of the survivors of Hurricane Katrina and Rita. We also want to dedicate this song to the citizens of Oklahoma, for surviving the storm.I pray that this song touches your heart, mind, and souls; as you continue to RISE!Peace and Blessings

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top