Prati nas

Upoznajte novog voditelja TLZP!

Upoznajte novog voditelja TLZP!

Bojan

Televizija Prva saopštila je da će drugu sezonu šou programa Tvoje lice zvuči poznato zajedno sa Marijom Kilibardom voditi muzičar Bojan Ivković.

Bojan svira perkusije i udaraljke u grupama „Vasil Hadžimanov bend”, „Haš”, „Pavle Aksentijević i grupa ‘Zapis'”, „Kontrabanda” i vodi mnoge manifestacije za decu.

EKSKLUZIVNO: Neda Ukraden u TLZP kao Beyonce (FOTO)

On otkriva da ima tremu pred prvu emisiju. “Bilo bi totalno suludo da je nemam. Naravno da postoji malo treme, ali s obzirom da znamo šta radimo, nadam se da će biti sve u redu,” kaže Bojan i otkriva da će mu najteže biti da ostane neutralan.

Bojan i Marija

Bojan i Marija

“Strašno verujem da će me neki nastupi podići više nego neki drugi, mada su svi kandidati uložili ogroman trud i daju svoj maksimum. Ostati neutralan, u mom slučaju, biće najteže.”

Prva emisija nove sezone biće prikazana 12. oktobra.

P.Ž./Tračara


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. jedna

  25. 09. 2014. at 21:05

  jos gori od predhodnog .Ovaj cak nije ni lepuskast

 2. Tora

  26. 09. 2014. at 13:26

  A ja bih Strugara ostavila, a Kilibardu menjala. Ona je, po mom mišljenju, vrlo loš voditelj, govori glasno i agresivno iako ima mikrofon i ne dozvoljava drugima da dođe do reči. Čim Strugar pokušava da kaže nešto, ona se ubaci i završi umesto njega. Ne znam zašto joj niko iz režije nije skrenuo pažnju da to ne radi. Sećam se, to je uradila samo jednom Katarina Radivojević; Katarina je komentarisala nečiji nastup, zaista se ne sećam čiji, Kilibarda joj se ubacila u reč, a Katarina joj je samo oštro rekla: “Nisam te ništa pitala”.

 3. Girl who lives for music and love

  26. 09. 2014. at 14:29

  Jedva cekam drugu sezonu!! Ne zanima me ko je voditelj, samo da je zabavan i, naravno, da dobro radi svoj posao. I nadam se da ce biti iznenadjenja kao prosle sezone. On Ane niko skoro niko nije ocekivao puno, a na kraju je pobijedila. Valjda ce biti u jednoj epizodi u ulozi zirija:))

 4. water

  27. 09. 2014. at 13:51

  WTF!!!!!

 5. pcelic@m@j@

  12. 10. 2014. at 21:37

  A meni je Petar bas bio super i sexy :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top