Prati nas

Upoznali se na snimanju spota ‘Lapsus’ pre 4 godine, a pred praznike raskinuli vezu

Extra

Upoznali se na snimanju spota ‘Lapsus’ pre 4 godine, a pred praznike raskinuli vezu

Pop pevač Saša Kovačević stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa Jovanom Jocić i za praznike otputovao sa majkom i bratom u Tajland.

Već neko vreme kruže priče da pevaču ne cvetaju ruže u ljubavi, a sve to je kulminiralo odmah na početku nove godine odlučio da okonča vezu. Jovana se čak iselila iz njihovog zajedničkog stana u kom su proveli poslednje dve godine zajedno.

“Česte razmirice i nesuglasice su dovele do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupala posle četiri godine veze. Međutim, kako su u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka”, izjavio je izvor blizak Saši i Jovani za Alo.

“Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, jedno drugom su čestitali praznike. Čak su se i videli nakon raskida, a onda je Saša otputovao na Tajland, a ona kod svojih roditelja u Jagodinu. Saša je otišao da se potpuno opusti i odmori zbog toga je sa sobom poveo majku Milenu, a pridružio im se i pevačev brat Rade. Oni će u Aziji ostati dve nedelje, nakon čega se Saša vraća poslovnim obavezama”, objasnio je izvor pomenutog lista.

Iako se često pričalo da je pevač ostavio Jovanu još u oktobru prošle godine, on je nakon toga za medije objasnio da je u njihovoj vezi sve u savršenom redu. Ubrzo nakon te izjave, pojavio se i snimak sa Jovaninog rođendana koji su proslavili zajedno.

Podsećanja radi, Saša i Jovana započeli su vezu pre 4 godine na snimanju njegovog spota za pesmu Lapsus.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. k

  10/01/2017 at 2:41 pm

  znamo svi da izjavu nije dao “blizak zivor” nego Sasa… a kad smo vec kod toga mogao je biti dzenlmen i reci da su zaj raskinuli, a ne da je on ostavio.

 2. Castles

  10/01/2017 at 4:21 pm

  A ona je njemu šta? Fag hag?!

 3. skandalka

  10/01/2017 at 4:46 pm

  Ma, nije mogla da glumi devojku drugarici vise. Sve ima svoje granice… Hahahaha, strasno. :D

 4. Makedonka

  10/01/2017 at 5:55 pm

  Ljudi ja nemam nista protiv Saleta, znam sve njegove pesme od pocetak do kraj ali kako ne kapirate da je decko gej ?! Nemam nista ni protiv gej osobe naravno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top