Connect with us

Upoznali smo ga u seriji ‘Očajne domaćice’, a evo kako danas izgleda

Extra

Upoznali smo ga u seriji ‘Očajne domaćice’, a evo kako danas izgleda

2006. godine u 'Očajnim domaćicama' (foto: Screenshot)

2006. godine u ‘Očajnim domaćicama’ (foto: Screenshot)

Glumca Josha Hendersona upoznali smo 2006. godine u seriji Očajne domaćice i tinejdžerke širom sveta dobile su tada novog miljenika.

Mišićavi glumac tumačio je ulogu Austina McCanna, pomalo problematičnog sestrića Edie Britt i često je glumio bez majice dok je paradirao mirnim predgrađem. Zaljubio se u Julie Mayer ali je morao da napusti Wisteria Lane nakon neplanirane trudnoće Danielle Van de Kamp.

Danas 35-godišnji Josh glumi u seriji E! kanala, pod nazivom The Arrangement, priči o mladoj glumici koja dobije 10 miliona dolara da se uda za najveću zvezdu Holivuda.

Jodh u novoj seriji The Arrangement (foto: E!)

Jodh u novoj seriji The Arrangement (foto: E!)

Njegovi mišići i sjajan izgled su i nakon decenije nepromenjeni, a o tome kako održava formu, glumac je u razgovoru za E!News otkrio: “Pica i pivo. Obožavam da jedem pivu i pijem pivo”.

(foto: Fanpop)

I dalje izgleda sjajno (foto: Fanpop)

Međutim, iako voli da udovolji sebi, prizanje da naporno i redovno vežba. “Trenirao sam mnogo sportova u mladosti. Uvek sam bio aktivan, a i sada je to lako jer je vreme u Loa Anđelesu sjajno, tako pešačim po planini”, izjavio je glumac rodom iz Teksasa i dodao da često ide i na trčanje i odlazi u teretanu kako bi sagoreo kalorije iz pice i piva.

Naporni trud se svakako isplatio jer Josh izgleda zaista sjajno.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Povezane vesti
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top