Connect with us

Usher spavao sa deverušom!
Extra

Usher spavao sa deverušom!

Izgleda da se Usher bezuspešno bori da od svoje žene Tameka Foster na sudu dobije dozvolu da ga njegova dvojica sinova češće posećuju. Prema navodima američkim medija, Usher je optužen od strane bivše žene da je spavao sa njenom prijateljicom i deverušom sa njihove svadbe, što mu nikako neće pomoći u sporu.

Ključni svedok je devojka sa prezimenom Williams, koja je radila kao dadilja njihovoj deci. Advokat Usherove bivše žene imao je nekoliko pitanja vezana za svedočenje Williamsove.

“Gospođica Williams je zapravo putovala za Majami sa vama i bebom Usherom. Bila je dadilja vaše dece, zar ne? Gospođica Williams je napustila Majami zato što ste pronađeni u krevetu sa Mayom Fox Davis?”, postavio je pitanje advokat Tameke Foster. Međutim, Usherov advokat je odmah uložop žalbu, koju je sudija prihvatio.

Šta će se dalje dešavati, ostaje da vidimo…

F.Y./Tracara.com
Foto: Inflexwetrust.com

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. @Ja@Sam@Neko

  25/05/2012 at 12:56 pm

  To je tako ?Hladnokrvno?

  Kao da tvoj muz spava sa vasom kumom!!

 2. Nemam ime.

  25/05/2012 at 1:30 pm

  Naravno,ne podrzavam to sto je spavao sa deverusom sa njihove svadbe,ali zar je to razlog da sinove ne vidja cesto?Naravno da ne ;)

 3. viktorija

  25/05/2012 at 1:55 pm

  od toliko zena bas spavao sa deverusom ma dajte to je cista laz…

 4. I love Beyonce and Bieber

  25/05/2012 at 2:31 pm

  Bolje bi mu bilo da je nikada nije upoznao. Ona sada zeli svojih 5 minuta slave. A, koliko znam on je prihvatio djecu iz njenog prethodnog braka, a ona njemu ovako vraca.
  Ko njega kamenom, ti njega hljebom. Je li…

 5. muska ku.r.va

  25/05/2012 at 4:19 pm

  ,,,a sta ste mislili da su muskarci?

 6. viša sila

  19/01/2014 at 1:01 pm

  Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually know what you are speaking about! Bookmarked. Please also discuss with my site =). We will have a hyperlink exchange contract among us

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top