Prati nas

Uskoro počinje međunarodni studentski turnir ‘EuroBelgrade’

Uskoro počinje međunarodni studentski turnir ‘EuroBelgrade’

Studenti iz velikog broja evropskih zemalja stižu u Beograd!

 

Fakultet organizacionih nauka, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, drugu godinu za redom organizuje internacionalni turnir EuroBelgrade, koji pruža priliku za preko 500 studenata iz čitave Evrope da se takmiče u raznim sportskim disciplinama. Ovogodišnji EuroBelgrade će se održati od 11. do 15. oktobra u Beogradu.

EuroBelgrade pripada seriji turnira Euro, koja obuhvata neke od najvećih turnira u Evropi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona. Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima jednu lepšu sliku o Beogradu i Srbiji, ali i da im pruži priliku da se takmiče, druže i zabave.

Studenti iz cele Evrope će se tokom turnira takmičiti u pet sportskh disciplina: futsalu, košarci, odbojci, vaterpolu i cheerleading-u. U svim sportovima, osim cheerleading-a i vaterpola, predviđena su takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pored sportskog dela turnira, za studente će biti organizovano mnoštvo vansportskih aktivnosti.

 

Ove godine, kroz aktivnosti Party Pack-a , pružena je prilika i onim studentima koji žele da dožive nešto drugačiji, ne toliko sportski, EuroBelgrade. Oni će biti u mogućnosti da se, u toku dana, upoznaju sa atraktivnim znamenitostima, tradicijom, kao i kulturom Beograda. Posetiće i neke od najekskluzivnijih restorana, kafića i barova u kojima neprestano vlada party atmosfera. Kroz noćni provod, EuroBelgrade, će pokazati svim svojim učesnicima, zašto je Beograd-grad koji nikad ne spava i tako im pružiti jedno nezaboravno iskustvo. Ovo je jedinstvena šansa za studente iz najrazličitijih delova Evrope da osete duh Beograda na jedan nesvakidašnji, Play and Have fun način!

Sa ponosom ističemo da je Tracara.com jedan od medijskih sponzora ovog događaja, a više o turniru EuroBelgrade možete pronaći na sajtu www.eurobelgrade.org .

 

Loading...


1 komentar

1 komentar

 1. Marina Martinovic

  02/10/2012 at 10:51 am

  Poštovani,

  Obraćavam Vas se u nadi da će te nam pomoći u promovisanju velikog sportskog dogadjaja, Panatlon Igara, čij je domaćin ove godine Beograd.Ukoliko ste u mogućnosti, molim Vas da mi da prosledite neku mail adresu na koju mogu da Vam posaljem zvanično saopštenje.
  Unapred hvala,
  PR tim

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top