Prati nas

Uslovi korišćenja

Internet portal Tračara.com

Korišćenjem Internet portala Tračara.com, pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi korišćenja) koji su navedeni u daljem tekstu.

Tračara.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Tračara.com i podložno je tužbi.

Linkovi ka drugim internet stranicama

Tračara.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje Tračara.com koristite na sopstvenu odgovornost. Tračara.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Autorska prava

Ukoliko smatrate da je Tračara.com povredila Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavestite o tome na email adresu mail@tracara.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

Tračara.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije na Tračara Newsletter kao i ostale podatke o korisniku koje prikupi u toku nagradnih igara, Tračara.com neće davati na uvid trećoj strani.

Poruke Tračara.com i sponzora

Tračara.com može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja Tračara.com portala i sponzora.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

loading...
To Top