Uslovi za konkurs- Tračarin asistent

Najbitnije što bi trebalo da ispuniš je da si REDOVAN čitalac sajta Tračara.com. Samim tim mogu biti sigurna i osloniti se na tebe da znaš koje su teme aktuelne i šta zanima moje čitaoce.

Osnovni uslovi su:

-odlično poznavanje rada na računaru,

-odlično poznavanje engleskog jezika,

-komunikativnost.

Dodatni (i poželjni) uslov:

– da živiš u Beogradu.

Ono što treba da uradiš kako bi me uverio da si ti savršeni kandidat za ovaj posao je da napišeš dva kraća teksta. Jedan na temu popularne inostrane ličnosti (recimo Bijonse), drugi na temu neke domaće ličnosti (recimo Jelene Karleuše). Ipak o čemu ćeš pisati, na kraju odlučuješ ti, a ono što je bitno da tekstovi budu kratki i u Tračara fazonu. :)

Svoje osnovne podatke (ime, prezime, datum rođenja, zanimanje, telefon, mail) kao i objašnjenje zašto želiš da radiš sa Tračarom i dva kraća teksta pošalji na mail@tracara.com.

Konkurs traje do 1. aprila.

Najinteresantniji kandidati mesec dana će se takmičiti sa nekolicinom drugih kako bih na najbolji način izabrala ko je savršen asistent za mene… Srećno! :)maya berovic
Hot or not

Ne nosi više paž: Maya Berović promenila frizuru

Maya Berović je, osim popularnosti na polju muzike, privukla mnogo pohvala kada su u pitanju moda i stil, pa čak i od Jelene Karleuše, koja je prilično...

izbor sa www.savrsena.com