Prati nas

Usvojeni sin Amara Jašarspahića nikad nije bio srećniji!

Extra

Usvojeni sin Amara Jašarspahića nikad nije bio srećniji!

Amar i mali Alen! (foto: Facebook)

Amar i mali Alen! (foto: Facebook)

Pobednik takmičenja Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić je pre nekoliko meseci usvojio šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića koji živi trenutno sa njim u njegovoj porodičnoj kući u Kakunju.

Nakon nekoliko meseci od usvajanja, svoj utisak je prenela Marija Kadić iz Dečijeg doma odakle je Alen usvojen. Njen ceo utisak je opisan u pismu koje je objavio Kurir, a koje vam prenosimo u celosti.

Dečak se zove Alen. Toliko je postao blizak sa pevačem i upitao ga: “Molim te mogu li ja ići s tobom”. Jašarspahić je završio svu potrebnu proceduru da bi dobio potpuno starateljstvo nad detetom. Pre nekoiliko dana sa Službom za socijalni rad smo ih posetili da vidimo u kakvim uslovima dete živi i kako je zadovoljan. To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje. Sve što mu je potrebno za jedno zdravo i lepo detinjstvo dao mu je Amar Gile. Nadamo se da će se poznate ličnosti koje su u možda većim mogućnostima nego pevač ugledati se na njega i usrećiti još neko dete. Mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika “Zvezda Granda”“ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.”

 3 komentara

3 Comments

 1. STARSHIP**

  14/11/2014 at 10:53 am

  AMAR JE SUMLJIVE SEXUALNOSTI…. STRAH ME ZA OVO DIJETE

 2. Bljuc

  14/11/2014 at 1:08 pm

  Molim tračarinu redakciju da obrati paznju na gramatičke greške i greške kucanja….mnogo ste se pokvarili naročito sa ovim novim izgledom…čuj Kakunju….Kaknju valjda…ako vec pišete nesto onda pišite kako treba….a malenom Alenu želim svako dobro i nadam se da ce biti srećan

 3. Lungo mare

  14/11/2014 at 1:50 pm

  Kakanj je dobio ime vjerojatno po nekom nesrećniku koji je “maznuo” masni pokvareni burek pa mu je to iziritiralo želudac do te mjere da je stalno morao ići kakati.
  Slušaj buraz…..kakutanje—-kakinjanje….kaknjanje , sve ti to dođe na isto , zato mislim kako got napisano nemože biti greška.Svi mi malo–malo kakanjinjamo…jbg , ubi nas ovaj gmo.A eto, došlo vrijeme da se pošten čovjek nemože niti pošteno iskakinjati.Nije dobro, prebrzo živimo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top