Prati nas

Uznemirujuće fotografije: Nina Dobrev doživela nezgodu

Šokantno

Uznemirujuće fotografije: Nina Dobrev doživela nezgodu

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nina Dobrev je oduvek želela da se oproba u akcionom filmu, ali čak i ona tim povodom kaže: “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari!”

Mlada glumica se trenutno nalazi u Torontu na snimanju nastavka čuvenog filma XxX. Ruku pod ruku sa zvezdom koja se istakla u prethodna dva dela čuvenog ostvarenja, Vin Dieselom, Nina se pokazala kao i više nego fantastična glumica.

Zvezda serije Dnevnici vampira svakodnevno sa fanovima deli detalje iz svog života na društvenoj mreži Instagram, pa je tako je i juče objavila fotografiju koja je zabrinula mnoge jer je glumica pokazala opasnu stranu svog životnog poziva.

Naime, Nina je, za razliku od Vin Diesela, sama svoj kaskader! Htela je sama da odradi ceo posao i potpuno uđe u ulogu, pa makar i po cenu ozbiljne povrede!

Nina Dobrev 2

(foto: Instagram)

Kolege nisu krile oduševljenje ovim angažmanom Dobreve. Kažu da je glumica izuzetno posvećena i da radi svoj posao neverovatno dobro kako bi se predstavila u novom svetlu. Ostaje nam da sačekamo premijeru ovog filma koja je najavljena za 20. januar 2017. i pogledamo kako se omiljena zvezda tinejdž serijala snašla u jednoj ovako ozbiljnoj ulozi.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Metalika

    21. 04. 2016. at 16:08

    Predobra je glumica, u jednoj seriji je istovremeno glumila dvije osobe tako dobro da ja cak nisam ni shvatila da je to ista glumica dok nisam pogledala na vikipediji a inace je prelijepa

  2. Vicious

    21. 04. 2016. at 23:13

    Nevjerovatno je koliko liči na pokojnu glumicu Soledad Mirandu, kao njena reinkarnacija.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top